|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() רציני איזה מעצבן זה אוף!
היה לי היום מגן אז אמרתי וואלה נלך לעשות אימון בבוקר ככה ב12 ואז ב4 אני אלך לעבוד. קבעתי משמרת בעבודה הכל טוב ויפה. פתאום נזכרתי שתמיד כל חודש בתחילת החודש יש ניקיונות במכון שלי, בסדר עדיין אכלתי כבר ארוחה התארגנתי התלבשתי שמתי את השייק בתיק ובאתי לצאת. ואז אמרתי וואלה ואם סגור? אני ארים צלצול אוודה. נחשו מה?? הניקיונות היום מ11 עד 2! ואין מצב שאני אלך להתאמן ב2 כי אני לא אספיק לעבודה ב4 ![]() קקה קיצר! פיספסתי סתם אימון וזה עוד אחרי יומיים מנוחה מה שיוצר לי 3 ימים בלי אימון. טוב נו כאלה הם החיים. אז מה קורה איתכם? :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני כבר יומיים בלי אימונים..
אתמול נסעתי להביא אופניים שאני מתחרט שקניתי אותם, היום אני מקווה ללכת ומחר יש לי טסט על משאית...... תחזיקו לי אצבעות...
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח' תאמין לי הפוסט הזה זה לפורום "אתה יודע שאתה באדיבילדר ש..."
אשכרה כולה הפסדת אימון היום לא סוף העולם, אבל בלב אתה אוכל את עצמך ואתה עצבני רצח ואם היית יכול היית רוצח מישהו עכשיו בדקירות סכין ![]()
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() בעע סתם מעצבן כי אני אצטרך להתאמן ביום שישי ומזה אין לי כוח לזה! נראה לי אני אלך לשחות בשביל שאני ארגיש שלא ביזבזתי זמן D: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
טוב חפיף פיספסתי אז פיספסתי אין מה לעשות.. אני אלך אני אשחה בבריכה קצת כי גם ככה משעמם לי בבית. ביי חברים יום צבעוני לכולם ![]() אה וסיקס פאק בהצלחה בטסט :] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() היה לי אתמול בגרות באנגלית, יום לפני זה מגן, הלך בן זונה,
היום היה לי מגן בביולוגיה, מה ההגיון, העבודה של הביוטופ היא קבוצתית, קיצר המורה זונה, העבודה קיבלה 90, היא מגישה את ה2 האחרים על 80 אותי על 60 (כן העבודה קיבלה 90, אז איך אנחנו שהכנו אותה לא מקבלים 90?!) ואז עושה לי מבחן בעל"פ ששם אין לי אפשרות להעתיק או שמישהו אחר יכין בשבילי (כמו שהיא אומרת שקרה) ואני מקבל 95, אז מההגיון?! Wtf?! ביום שישי הבגרות, ואני חוזר להתאמן רק עוד שבועיים (ניתוח בלאט)
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מזה מגן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() הכל טוב ויפה לא הייתי בבית ספר כבר שבוע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() בואנה אחרי שאני חצי שנה עושה אירובי בשושו [אופניים וגם זה על איזה 60% דופק אפילו פחות חח] השחיה של היום הרגה אותי!
ועוד אחרי זה נכנסתי לסאונה וואי אני מרגיש מת |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
זה מבחן שהציון שלו (המורה קובעת) אמור להגן עליך מפני הציון (שבתיאוריה) צריך להיות שווה או נמוך יותר בבגרות, מה שלא קורה בפועל כי רוב המורים במדינת ישראל גרועים.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() הורסת את החיים העבודה הזאת :\
אתמול אימון ראשון אחרי המון המון זמן=] התגעגתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מה שקורה לי זה לא בדיוק נקרא חוק מרפי אבל זה מבאס אותי >_>
אני עכשיו מתאמן בקביעות 4פעמים בשבוע, ואני מקווה לתוצאות.. אבל בכל זאת אין לי מזל או גנטיקה או לא יודע מה. החזה שלי לא רוצה להתפתח ;_; איזה מציק זה... דווקא החלק שאני הכי אוהב עושה לי דווקא :> כן... חיים קשים D: |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומגן זה 50% מהציון בסופי שלך שאת ה50% האחרים זה הציון בבגרות .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
הציונים האלה מתחלקים בהפרש בין 30%-50%, כשזה תלוי במורה כמה חשיבות לתת לציון השנתי וכמה לבחינת המתכונת... יש מורים נחמדים שאומרים "אני לא אתן לתלמיד ציון שהוא יותר נמוך מציון המתכונת שלו" שזה טוב בשביל תלמידים שהשקיעו כל השנה ולא הצליחו במתכונת (וזה יעלה להם), או שלהיפך, לא השקיעו כל השנה, וחרשו והצליחו בבחינת המתכונת (ואז הציון השנתי לא יוריד להם). הבעייה היא שיש מורים מנייקים שאומרים "זין, אם לא השקעת במהלך השנה, לא מגיע לך", ואז אם הציון השנתי שלך נמוך מציון המתכונת הם מורידים מציון המתכונת במגן. ואז אתה בוכה שאתה לא יכול לעשות בגרות אקסטרנית (בלי מגן, כי ה"מגן" כבר לא יגן עליך אלא ידפוק אותך). |
|
![]() |
![]() |