|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() גל אתה כתבת בקשר לצריכת hmb שהייתה פורש את ה-hmb ל-4 פעמים ביום, בהפרש של 3-4 שעות ביניהם. סתומרת בימים שאני לא מאמן לקחת כדור אחד כל -3-4 שעות וכך אלה להמשיך כדור אחר כדור?
ובימים שאני מתאמן לקחת 2 לפני ו2 אחרי אימון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() Hmb מומלץ לקחת 3 גרם כל יום, ולפזר את הכמות על פני היום. גם אם זה יום אימון וגם אם לא.
ביום אימון תנסה לקחת את אחד הכדורים לאחר האימון ואת האחד הכדורים כשעתיים לפני האימון. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה.ועוד שאלה קטנה בימים שאני לא מתאמן אפשר לשלב אותו באוכל וגם לשלב כדורי אומגה ומולטיוטמין הכל יחד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() בוודאי.
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה עשית לי חיים קלים
עכשיו אם יש לך אפשרת לענות לי גם על השאלה שמציקה לי הרבה זמן תראה אני עם הhmb הרבה בתקופת החיטוב והצריכה שלו גבוה 3 כדורים ביום והוא נגמר תיק תק יחסית לתוספים וגם קצת יקר. אבל אם קונה אז לוקח אותו כמו שצריך לא חצי עבודה לא רק באימונים .אז איך אני יכל לדעת עד כמה הוא יעיל ונותן אפקט לגוף שלי ועוזר לי ולא מזערית . מצד שני אם זה באמת יעזור לי ואני ידע זאת אני ימשיך לצרוך אותו בלב שלם.ולא יחשוב שאני סתם מבזבז כסף על משהו שאפקט שלו מזערי . נערך לאחרונה על ידי itaymadddd, 14-07-10 בשעה 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() בד"כ בחיטוב, קשה להרים את אותם משקלים בחד"כ כמו בעליה במסה.
ברגע שאתה רואה שאתה מצליח להתמיד ולהרים את אותם משקלים גם בחיטוב, כנראה שה-hmb עובד. בעיקרון אתה אמור לראות שאין כמעט איבוד מסת שריר (למשל- היקף הזרוע נשאר דומה או יורד במעט). באופן אישי, אני מצליח להרים משקלים גבוהים יותר בחיטוב מאשר הרמתי בעליה במסה, וזה משהו יוצא דופן. מכיוון שהדבר היחיד שהוספתי היה hmb, אני משייך את זה אליו. עד שלא תנסה לא תדע האם הוא משפיע עליך... גם אני הייתי בספק עד שחקרתי אותו קצת ואז ניסיתי. בברכה גל ציון-פור
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה שאני לקחתי אותו בתקופות ולקחתי אותו 2 לפני ו2 אחרי אימון בלבד.ובימים ללא אימון לא לקחתי אותו.ורק לא מזמן בערך כמה ימים התחלתי לקחת אותו כל יום 3 פעמים בשבוע כמו שאמרת ובנוסף התחלתי לקחת קריאטין אני איתו רק בהתחלה בשלבי העמסה.כך שלך תדע אולי עכשיו אני ירגיש אותו רק חבל שנזכרתי בזה מתי שאני בשלבי סיום החיטוב אולי החודש האחרון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מצפה להרגיש ממנו
הוא צריך לעזור קצת בהתאוששות זה לא שתבוא למוט ותמשוך ביום בהיר אחד 300 קילו דדליפט יש דברים שקודם כל מומלצים, כמו מגנזיום ועוד מינרלים וויטמינים, כמות חלבון, כמות שומן, קלוריות (חיובי), מים, שינה וקריאטין שישפרו לך התאוששות אם אחר כך אתה רוצה לקחת hmb אז תקח |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך לצרוך amped nos | abueljihad | תזונה ותוספים | 3 | 09-07-10 19:52 |
איך לצרוך את הסאל מאס | alpha | תזונה ותוספים | 11 | 10-04-08 18:16 |
איך לצרוך את האופטימום? | yoyo50001 | תזונה ותוספים | 11 | 28-04-07 13:15 |
איך לצרוך את האופטימום? | yoyo50001 | תזונה ותוספים | 12 | 25-04-07 21:42 |