|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() טוב צילמתי פה ושם קצת היות ואני מת בבית עקב אימון יתר מטורף ...
אז הפוזות לא משהו אני יודע אבל לא היה לי ממש כוח להתעסק לצלם שוב פשוט צילמתי פעם אחת מה שיצא יצא , אני לא יודע לפרוס גב אל תאשימו אותי זו פעם ראשונה שאני מצלם גב , תאומים באמיתי יותר יפים נראה לי זה החלק שאני הכי אוהב אצלי תאומים: Fuck Off ![]() "גב": Fuck Off ![]() אני בחיטוב עכשיו מסיים אחוזים אחרונים סטטוס קיים 13% לערך , בסוף אני אצא שחיף אני יודע אבל לא נורא בהתחשב שפעם הייתי על 35% שומן ולא עשיתי בחיים שלי מסה ואני כבר שנה בחיטוב אני דיי מרוצה מהתצואות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לדעתי דיי עם החיטוב ותביא אותה באיזה מאסה דיי נקיה לקראת הקיץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה שמע לי תתחיל מסה ! אבל מסה מסה !זה לאוכל רק אוכל טוב לא שטיות :] שתישאר אל אחוז שומן נמוך
גם אם תגיע ל16% שומן במסה אז מה לא נוראה :] כי שיש לך הרבה מסה אז 16% שומן זה לא מפרעיה מבין
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() רואים שאתה מתאמן לא יותר מזה, כנראה בגלל שלא הוספת עוד כמה תמונות של פרונט. בכל אופן אני זוכר שאמרת שיש לך רגליים גדולות מדיי או משהו, יש לך רגליים סבבה לפי דעתי...
משה אתה משתמש וותיק בפורום למה לעזאזל אתה לא מעלה תמונות כמו שצריך אני לא מבין את זה... מתי אנשים ילמדו כבר להעלות תמונות כמו שצריך כוס עמק...
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ובפרונט אין מה לראות אולי כשאני אסיים חיטוב (אם זה יקרה איי פעם) ובקשר לרגליים התמונות לא משקפות תמציאות בקשר להאמסטרינג של הרגליים לא צילמתי שם זה באמת ה"גדול" , זה פשוט מעצבן זה לא כזה גדול לטעמי זה גדול... ולא יודע לדעתי כמשהו שלא עשה בחיים מסה יש לי אחלה נקודת פתיחה יד:38 משקל עכשיו:78 על 1.78 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב משה.. אהבתי
אחלה תאומים לדעתי אתה כבר מספיק מחוטב ממה שאני רואה מאחורה :X 10% שומן שליטה =] אגב- זה אביאל ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תאומים סבבה גב גם לא רע.
ובוא נא מזה התחלת מ35% שומן? מה אכלת על הבוקר פרות?(: העיקר שאתה נראה עכשיו טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ברוך הבא לקהילת השרוטים ^__^ עד ל10 אחוז אני אהיה ניצול שואה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
10 אחוז שומןעהלוואי עלי עם כל העלייה במאסה הזאתי ( לא שעליתי כלכך משמעותי כן ? ) עליתי לאיזה 15 אחוז שומן בסוףה חודש אני מתחיל חיטוב:X |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
-וואלה נראה מעולה אחי!
יש גם פרופורציות ממה שרואים. לכמה אחוזים אתה מתכנן לרדת?! נ.ב סיקס פאק, התגובה שלך לא לעניין, אף-אחד לא חייב לך שום דבר.
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחלה תאומים , יש גב
בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() משה אחלה גופה ^^
עזוב אותך מהחיטוב תתחיל מסה ניקייה ואחר כך תגמור תחיטוב עם אנרגיות חדשות אחי ... חברה אני ראיתי תמונה של משה לפני והוא עשה מהפך אחד המדהימים תמשיך ככה אחי :a |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כן אני דיי פרופורציונלי אולי קצת בכתפיים לא היה מזיק איזה עוד עיגול אבל לא נורא יהיה עם הזמן... תודה אופיר אבל לא נראה לי שאני אתכנן מסה בזמן הקרוב אחרי החיטוב אני אשמור פרופיל לכמה זמן אני אקח הפסקה יחסית גדולה ורק אז אולי אם יהיה לי חשק אני אתחיל מסה(אני יודע שאני אתחיל בסוף זה שאלה של זמן) בעיקרון אני נטול מוטיבציה כרגע לקחתי שבוע חופש נראה לאן העניינים יתגלגלו , תודה על התגובות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בן כמה אתה.., אם אפשר לשאול?!
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() 19...
אתה :|? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() תעלה תמונות כמו שצריך
חלאס להעלות תמונה וחצי ולצפות לקבל ביקורת לפי מה שאני רואה אתה שחיפי דקיק |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אתה לא גדול ולא חטוב אז מה הקטע? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
משה לדעתי צריך לעשות מאסה מאשר להמשיך בחיטוב, אבל לכל אחד יש את המטרות שלו והמטרה מקדשת את האמצעים. מה גם שיש אנשים שלוקחים ממש קשה תגובות כאלה (לא אמרתי שמשה כזה), ולדעתי אדם שיורד מ35% שומן לאחוז שומן כזה ונראה ככה הוא תותח בצורה מטורפת, ולקטול אדם כזה זה פשוט גועל נפש. |
|
![]() |
![]() |