|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם,
לפני מס' חודשים עשיתי מנוי במכון הכושר מרום ספורט בפתח תקווה (באזורים). לצערי לפני חודש בערך החלו בעיות בגב, ואף פניתי לרופא מומחה (מנתח ידוע, העובד בקליניקה פרטית) והוא אסר עלי להתאמן עד להודעה חדשה, ואף צירף זאת במכתב. שלחתי את המכתב להנהלת מכון הכושר, וביקשתי לבטל את המנוי כמקובל בכל מקום- והם הודיעו לי ש: "בגלל ששילמת להנהלה הישנה, וההנהלה התחלפה - ההנהלה החדשה לא תחזיר לך את הכסף" ואני שואל - מדוע לעזעזל זה אשמתי שהתחלפה ההנהלה ? מדוע אני אשם בכך ? למה אני לא יכול לקבל את כספי בחזרה ? הריי יש לי אישור רפואי שמונע ממני להתאמן. שאלתי היא למומחים - האם יש משהו משפטי שאוכל לעשות ? (תביעות קטנות ?) אינני מעוניין לאיים, אלא לבצע. אשמח לעזרה בנושא תודה.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא בטוח שאתה במקום המתאים לבקש יעוץ משפטי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני בטוח שיש כאן מתאמנים שהם גם עורכי דין, או לפחות מכירים מקרה דומה כלשהו ..
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחח ידידי...לא פה....
אני מציע לך לפנות לעו"ד טלפונית להתייעץ איתו ולראות אם יש פה קייס
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני מציע לך דבר ראשון לך לעו''ד יש כאן עילה למשפט זה אבסורד שהחליפו הנהלה ולא חידשו את ה''חוזים'' עם המנויים במקום לכן היתי מציע לתבוע אותם כי זה באמת מגיע לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה חברים על העצות,
בדקתי את העניין ומסתבר שהחוק לצידי אגיש להם היום את המכתב כמו שצריך, ובמידה ולא אקבל את כספי בחזרה - אתבע. תודה לכולכם - והזהרו מהנוכלים האלו.
![]() |
#7 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() תדבר אם אורי holy_templar
אבא שלו עורך דין מהגדולים ..
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אני בטוח שאפשר ללכת עם זה למשפט,ואתה תקבל גם את הכסף שלך בחזרה וגם פיצועים,בושה שמכון כושר מגיע לרמות כאלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל ראשי
|
![]() פנה למועצה לצרכנות, הם מכירים היטב את החוק ומקרים דומים ויוכלו לסייע לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לך
אני לא מקורב לשם אז זו לא פרסומת אבל אני ממליץ לך לבקר בפורום "דין ומשפט" בתפוז (tapuz.co.il/forums). אני חושב שאם אתה רוצה להראות להם באמת שהצדק איתך, תתבע ותדרוש פיצוי. ייתכן שהבעיות בגב הן בגלל המכון, דבר שמעיד על הזלזול שלו, בנוסף לזלול בעניין החזרת הכסף - והצדק איתך. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך מכון הכושר goactive | orpir | פיתוח גוף-כללי | 3 | 18-02-09 21:37 |
שלום לכולם :) מכון הכושר ג'אמפ בירושלים | בלהבלה | פיתוח גוף-כללי | 16 | 06-03-08 09:35 |
Sweat Club מכון הכושר והספורט הגדול בישראל | Fiberglass | פיתוח גוף-כללי | 17 | 18-01-08 18:25 |
מכון הכושר מספר אחד בעולם!!!!!!!:):):):) כנסווו | עלוש | פיתוח גוף-כללי | 41 | 24-09-07 11:26 |
מכון הכושר "טארגת " בתל אביב מישהו מכיר? | MagneZium | פיתוח גוף-כללי | 20 | 14-09-07 10:17 |