|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב המתח שבניתי לי בבית לא מוצא חן בעיניי, אני חושב שבעוד חודש אני אתרסק איתו
רציתי לדעת מה עדיף מבין השניים או זה: http://www.intersport.co.il/hebrew/fotos/fotogp403.html לא מעלה את התמונה לפה כי זה רחב מדי הראשון עולה 999 ש"ח והשני 1169 ש"ח. מה יותר טוב? והאם המכשירים האלה חזקים? הם יחזיקו אותי כשאהיה 95 ק"ג? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 1169??? זה יקר בטירוף.
תמצא דרך להשיג פאוורראק כי אתה תוכל לעשות בו גם מתח וגם מקבילים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ופאוור פאק יקר בטירוף כבר ויתרתי על הרעיון כמו שאמרו פה, במחיר של פאוור פאק אפשר להביא 4000 תאילנדים שישמרו עליך חוץ מזה שבאף אתר לא ראיתי שמוכרים פאוור פאק, ואין לי כוח לעשות סיבוב עם האוטו בכל חנויות הספורט בארץ, חבל על הדלק, והרמתי טלפונים, הפקידות עם קב"א של נעל שם לא מבינות על מה אני מדבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שזה נראה, אם אין לך צורך בשק איגרוף, קח את הראשון. קח בחשבון שהשני יותר גדול גם ותופס יותר מקום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ודווקא אני אוהב אגרוף אבל אני שומר את זה לחיטוב בכל מקרה אפשר לתלות שק אגרוף על התקרה זה לא בעיה ובקשר לאגס אגרוף - אני אוותר, זה נהיה משעמם אחרי 5 דקות... אני לא הולך להיות מייק טייסון ככה שאין לי צורך בו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הלכתי על הראשון תודה חבר'ה
זה מעולה בשבילי כי מוסיף לי עוד 3 תרגילים מעולים עכשיו יהיה לי אחלה אימון בטן , כפיפות בטן שיפוע שלילי + הרמות רגליים |
![]() |
![]() |