|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני כבר חודש\חודש וחצי מנסה לעשות מסה אבל לא זז..
העלתי אולי 3 קילו כי אין לי ממש זמן וכח להתחיל להכין לי אוכל ארוחה בבוקר 3 פרוסות לחם לבן 2 ביצים חביתה שייק שיבולת שועל\בננות\אגווזי מלך\סוכר ענבים ארוחה צהריים 150-200 גרם חזה עוף כוס וחצי אורז ארוחת ערב 200 גרם בערך פסטה 2\3 פרוסות לחם סלט לפני אימון פסטה\פירות אחרי אימון חבילת טונה 3 ביצים קשות 2\3 פרוסות לחם או פיתה 200 גרם דנובה הבעיה אצלי שאני הרבה פעמים מפספס ארוחות ואחרי זה אוכל סתם ג'אנק קראתי באינטרנט שבשביל מסה צריך לאכול את הדברים עם הפחממות ביגלה\פירות יבשים\ש"ש\בוטנים אז אני גם אוכל קצט אולי אני צריך עוד אבקת חלבון וכאלה? איזה אני צריך? חלק אחד במסה אני עושה טוב- שזה לישון הרבה עכשיו יש לי גם בעיה באימון.. שאני מתאמן יותר מדי שעתיים-שעתיים וחצי כל פעם ואמרו לי שזה לא טוב גם אין לי לוז אימונים מסודר, אני מנסה להספיק הכל מתאמן ראשון,שלישי,חמישי מה אני צריך לשנות? גיל-19 גובה-1.74 משקל-61 תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Fat bastard
|
![]() אני לא מבין מה הבעיה? אתה שואל שאלות שאתה יודע כבר את התשובות.
אתה מתאמן יותר מדי? תקצץ אין לך לו"ז אימונים מסודר, אז תסדר אתה לא אוכל מספיק? אז תוסיף. אין פה איזה משהו שאני אגיד לך ופתאום הכל יהיה בסדר, הכל שאלה של כמה אתה רוצה משהו ומוכן להקריב בשבילו. ואגב 3 וחצי קילו בחודש וחצי זה לא רע... כמה קילו ציפית לעלות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() עדיין קשה לי בקטע של האוכל וחשבתי לקחת אבקה (עליתי ל65 קילו)
מה אתם אומרים עדיף? לקחת אבקה או לעשות נטורל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() לשתות חלב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() בא לי להרביץ לעצמי כבר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עליה איטית במשקל בבנ'ץ | avishav1 | אימונים | 57 | 19-07-09 02:18 |
doms/התאוששות איטית | blackbimer | אימונים | 10 | 22-04-08 17:20 |
התאוששות איטית.. | Ido | אימונים | 12 | 22-01-08 18:38 |
משקלים נמוכים ועבודה איטית | tomit | אימונים | 12 | 09-04-07 16:07 |
עזרו לי לבנות תוכנית אימונים (עלייה איטית ויציבה במסה וירידה איטית ויציבה בשומן). | דין. | אימונים | 2 | 24-03-07 01:16 |