|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן,
בתוכנית ששקיבלתי בזמנו מישראל בודי נאמר לי לבצע שלוש פעמים בשבוע אימון לשרירי הבטן, לא יותר. אני החלטתי עם הזמן להוסיף, ועשיתי 6 ימים בשבוע, כל פעם תרגיל אחר. בתוכנית החדשה שקיבלתי שלשום, אני אמור לעשות רק פעמיים בשבוע... אבל אני די נהנה מהתרגילים האלה, גם קראתי בכמה מקומות שכיווון שזה שריר שמתאושש מהר, והוא יחסית גדול, אין בעיה לעבוד עליו כל יום. דעתכם? האם יכול להיגרם נזק? כשאני עושה את התרגילם אני לא מרגיש כאבים או משהו כזה.. מאוד הייתי רוצה להמשיך במסורת של תרגילי בטן כל יום, אך אם זה באמת עלול לגרום נזק, או ימנע שיפור משמעותי מבחינת גודל השריר - אני אחדל (לא שאלתי את היועץ של ישראבודי, וחבל ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מלעשות תרגילי בטן כל יום לא יגרם שום נזק. כשאתה עובד על הבטן שלך כל יום אתה עובד בעיקר על סיבולת. תלוי מה המטרות שלך. אם אתה רוצה לעבוד על סיבולת אז תעבוד על הבטן שלך כל יום ועם חזרות גבוהות. אם אתה רוצה לעבוד יותר על עיצוב תעבוד על זה 2-3 פעמים בשבוע בחזרות נמוכות אבל תעשה תרגילים יותר קשים.
בהצלחה
![]() |
#3 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() בשביל מה הלכת לישראלבודי אם לא בשביל תוכנית מסודרת? בשביל מה אתה מוסיף על דעת עצמך? בשביל מה שילמת להם? למה להמציא דברים?
בהנחה שהמטרה שלך היא להוסיף מאסת שריר לבטן, שזה הרעיון בלעשות תרגילי בטן, אז אין צורך יותר מ3 בשבוע. אני נוטה לזלזל ולעשות פחות וגם בקושי לעשות 2-4 סטים, שאתה עובד דדליפט סקוואט וכו' זה עובד הרבה יותר חזק והאמת עכשיו בחיטוב אני רואה שיש ריבועים על אחוז יחסית גבוה מאוד עקב אותם תרגילים מורכבים ולא בגלל 50 כפיפות כפות 4 ועוד תרגילים סטטים וכו' שזה פשוט בזבוז זמן.
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אחי לא נראה לי שצריך כל יום אימון בטן זה שריר אחרי הכל צריך לתת לו לנוח לפחות 48 שעות,תעשה מה שגיל אומר לך הוא אחד התותחים חבר שלי הולך עליו נהיה בריון
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא כל יום, אל אף שריר.
![]() |
#6 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ע"י זה שאתה עושה כפיפות בטן כל יום אתה משתפר בלעשות כפיפות בטן, חוץ מזה אתה לא עושה כלום
אם אתה לא מרגיש שום כאבים אז אתה עובד בעצימות נמוכה תמשיך לעשות את זה עם כל כך בא לך, זה לא מזיז לפה או לפה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() טוב, המטרה היא עיצוב כמובן, אין לי שום צורך נראה לעין בשרירי בטן בעלי סיבולת לכפיפות
![]() נעשה פעמיים בשבוע ולא יותר, ונקווה שהסקוואט באמת יעשה את העבודה. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל מקצועי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
סמל מין
|
![]() אם זאת המטרה שלך אז פשוט מאוד תעבוד בטן פעמיים בשבוע 1-2 תרגילים 2-3 סטים עם משקל במידה ואתה מסוגל וביחד עם התרגילים המורכבים שגם ככה מערבים את שרירי הבטן זה יספיק לך.
![]() |
#11 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() עזוב אותך שרירי בטן אחרי דדליפט וסקואט אין צורך באימון בטן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא צריך לעבוד על בטן בנפח כזה,היא עובדת מספיק בתרגילים כמו סקוואט ודדליפט.
אתה יכול לעשות שלוש-פעם בשבוע בטן שני סטים שלוש סטים טובים וכבדים זה יעשה את העבודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אם הכיוון שלך הוא עיצוב לדעתי הדרך הכי טובה זה תואר b.arch בארכיטקטורה ועיצוב פנים, ככה אתה יוצא גם מהנדס וגם מעצב.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשתות דם
חדר כושר: חדר כושר לקניבלים
|
![]() אימון יד קדמית - אפשר כל יום?
כשתענה על זה לעצמך, אתה תקבל את התשובה לשאלה שלך.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שרירי גב | מדוזה | אימונים | 2 | 12-12-08 02:01 |
שרירי חזה | DH12 | אימונים | 4 | 14-11-08 19:40 |
אימון שרירי בטן. | Selzam | תזונה ותוספים | 3 | 31-01-08 11:02 |
שרירי בטן. | Mo$h!ko | אימונים | 16 | 22-10-07 22:11 |
שרירי חזה | joker | אימונים | 5 | 15-10-06 17:42 |