|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() שלום אני חדש פה, אני מתאמן בערך חודש בבית.
עם משקולות קצרות ותרגילים ביתיים.. אני עובד הרבה עם שכיבות סמיכה , שכיבות סמיכה בשיפוע שלילי , מקבילים. אני גם מבצע שכיבות סמיכה עם תיק על הגב ומכניס לתיק משקולות של 20 קילו. אני חייב לציין שהתאמנתי בעבר בחדרי כושר , וזו הפעם הראשונה שאני באמת רואה תוצאות.. עליתי 10 קילו בשבועיים , ודי מופתע מהתוצאות , לא חשבתי שאוכל להגיע להשיג כזה באימון בית. אני רוצה להתמקד בניפוח ידיים כתפיים וחזה , השאלה שלי היא איזה עוד תרגילים ניתן לבצע בבית לניפוח , והאם השכיבות סמיכה עם משקולות על הגב אפקטיביות כמו דחיקה בחדר כושר? תודה לעונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 10 קילו בשבועיים? כנראה אכלת כמו מטורף בשבועיים האלה, כי אין באימון שלך, שום אפקט שיכול לגרום לכזו עליה מטורפת במסה ובטוח שהרבה מאוד מזה שומן. כי אימון בית, של שבועיים, מקסימום תעלה, קילו או 2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 10 קילו בשבועיים זה רוב שומן/נוזלים, יכול להיות שקילו מזה זה שריר
או שאתה מדבר שטויות אין מה לעשות בבית לפיתוח רציני, תירשם למכון
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() זה משנה אם אני מרים משקולות בבית או בחדר כושר?
יש לי סט שלם של משקולות ומשקלים (צלחות). עליתי במסת שריר ומעט בשומן. אני משתמש גם בגיינר על בסיס קבוע.. מה ההבדל בין שכיבות סמיכה עם תוספת של 30 קילו בתיק גב ושיפוע שלילי לבין דחיקה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() תעשה מה בזין שלך
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() הבחור הזה התאמן רק בבית ותראה איזה תוצאות אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש מצב...עם מוט, סקוואטים, דדליפטים ועוד תרגילים מורכבים, הרבה אוכל.
![]() |
#8 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לא כזההההה שינוי מדהים....בעיקר התחטבות
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה צריך ספסל לחיצה+ סטנדים על הספסל(אם אתה מוכן להשקיע תקנה ראק זה רק יעזור), מספיק משקל - לפחות 100 קילו(וגם זה יספיק לחודש חודשיים), ואז באמת לא תצטרך מכון כושר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
מתאמן מתחיל יכול להעלות בשנה עם תוכנית לינארית רציני 12 קילו שריר בשנה,וזה בממוצע כך שיכול להיות מישהו שיעלה גם 16 קילו שריר גם שמעתי אותך אומר את זה בחדר כושר תפסיק להטעות אנשים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בשביל אחד שאומר שהוא מבין אתה לא מבין בגרוש,יש כאלה עולים גם קילו וחצי שריר בחודש,כל אחד לעצמו ואם אתה עלית חצי קילו שריר בחודש אז ככה זה אצלך,אני עליתי תוך כמה חודשים 10 קילו והתחלתי עם 8% שומן ועכשיו אני 10% שומן בלחץ,חלאס עם הבילבולי ביצים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() אנחנו לא מדברים על הכמה חודשים הראשונים.
בחודשים הראשונים שלי עליתי 4 קילו בחודש בלי בעיה,אבל היום עליה של קילו בחודש (ולא הכל שריר מן הסתם ) היא עליה מבורכת ומאוד מספקת!
![]() |
#16 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא יודע כמה שומן אתה עלית וכנראה אתה חושב שזה שריר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
תמיד שהולכים מ0 ל1 השינוי יהיה מאוד דרסטי אבל כל דבר מעבר לזה אהיה הרבה יותר איטי
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך מתכונים לשייקים ביתיים :) ? | Kazzanova | תזונה ותוספים | 4 | 05-01-10 11:44 |
סיפורים אישיים | sandrik | פיתוח גוף תחרותי | 7 | 06-10-08 20:51 |
אימונים אישיים | agazit1 | אימונים | 0 | 10-09-07 19:06 |
הכנת ליקרים ביתיים טעימים ומרעננים !!! | ThaiB0X | פיתוח גוף-כללי | 11 | 04-08-07 22:21 |
Leo כנס,בקשר לאימונים ביתיים. | zidan | אימונים | 0 | 28-06-07 13:18 |