|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אלוף האלופים NAC2012
כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ
עוסק ב:: מזכיר NAC ISRAEL
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() דחוף לאכול,חבר!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כרגע 1.66
גיל:15 73 ק"ג [ירדתי מ79-חיטוב] 15 א"ש דדליפט 100 ק"ג rm1 [התחלתי מאוחר תרגילים מורכבים] בנץ' 87.5 rm2 סקוואט 80 rm4 =[[[[[ לא נורא יש לי עוד הרבה זמן להתאמן פיתוח גוף זה עניין של זמן עובדים בכל הכוח בלי לוותר ![]() עדכון הבא סוף חיטוב =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() נתונים סבבה לגיל מה אתה רוצה אתה בן 15 רק עכשיו אתה מתחיל לקבל בוסטים של הורמונים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אחי מאסה מאסה מאסהה ושיזוף גם אתה לבן תנצל תקיץ תהיה כל היום בים סוף הקיץ אתה אתיופי =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אנטון אני כרגע בחיטוב אוכל את כל התפריט לא מפספס שום ארוחה שאני ארד באחוזי שומן אני אתחיל מאסה נקייה וטובה :]
ותודה על הביקורת הבונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() צודק,כמו שאמרתי-פיתוח גוף לוקח זמן לא הכל לוקח שנייה,בסך הכל לפני חצי שנה הייתי ילד שמנמן בלי כוח ומסת שריר ובלי ידע ואני גאה לומר שלפי דעתי התקדמתי יפה מאוד,מתכוון להמשיך ולא לוותר:]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אלוף האלופים NAC2012
כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ
|
![]() אין כזה דבר מאסה נקיה-זה תרוץ ששחיפים המציעו. ידיד ,אני מאחל לך בהצלחה,עם אתה צריך עזרה או הכונה -אני פה. אבל תאכל משהו,אין עוד מה לחטב...
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
אלוף האלופים NAC2012
|
![]() אומר. אבל מאיפה אתה הקרצת אתת ה8% במאסה שלי ? אל תעשה ממני ליצן ,במטותה ממך
![]()
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() את האמת שבלי לזלזל בך אנטון אולי לא בחנת את התמונה מספיק טוב,אני כרגע ב15 אחוז שומן ללא ספק ומתכוון למשוך את החיטוב הזה עוד קצת בקיץ הזה ואז להתחיל מסה.
ובקשר ל"מסה נקייה" התכוונתי לאכול לפי תפריט 1000 קלוריות מעל התחזוקה בנוי מ2.5 גרם חלבון לכל קילו בגוף פחמימות מורכבות וכו,ולא ללכת על ג'אנק פוד משום שאני מכיר את הגוף שלי לצערי אני נוטה להשמנה. אשמח לקבל ממך טיפים כמו שקבלתי מעמית ומהאשם-תמיד טוב עצה של מקצוען. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
אלוף האלופים NAC2012
|
![]() חלק מהמושגים שרצים פה-מושגים ספקולטיביים,לא משקפים את המציאות ומטעים את החברים פה. אני עובד המון עם בני נוער ומתבגרים,מכיר את כל השטויות וכל השגעונות. ומאמין בשיטה אחד-להרים כבד ולאכול נכון. אז הכל קורה.
לגילך אתה נראה מצויין,אבל אני מאמין שג שאיפות שלך הם ליותר. ממצע לא יקבע לכל מי שפה את הנורמה,אנחנו תמיד לשאף להתקדם ולהשתפר. מבחינתי לגביך שיפור -זה לכוון מאסה ולא לכוון "חריטה על עצמות" מכווה שהבנת אותי
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מבין אותך ומסכים איתך מאוד!
לחטב עוד קצת לחטב פחות קצת עזוב את זה בצד,להרים כבד ולאכול נכון [וכמובן ללמוד ולקרוא] זה העיקר ובזה אני דובק :] כמובן שאני שואף ליותר,והרבה. תודה על התמיכה בהצלחה גם לך! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
אלוף האלופים NAC2012
|
![]() שמע,אני גם במאסה מאד מאד יבש,אבל שאנימחטב- אני מוריד כ 15 קילו עד משקל תחרותי. מה ישאר ממך עם "תחטב"
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אנטון, כרגע כשהתחרויות עוד לא באופק המטרה שלי בחיטוב היא לא 3-4 אחוז שומן יבש כמו מדבר סהרה,כולה לרדת עוד 3-4 שומן ולהמשיך מאסה כמו גדול,לא ביג דיל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
אלוף האלופים NAC2012
|
![]() בהצלחה
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תודה גם לך בולשויי מושיינה :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
|
![]() אחי שיזוף ומהר. זה גפ מוריד משמעותית מהמאסה מנסיון וגם זה לא סוד.
במצב הנוכחי אתה מזכיר את שמואל מהילד בכותונת הפסים...
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה באתי לירשום את זה !(שמואל).
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חדש.. תמונות מהשבוע האחרון | fighter | גלריות הגולשים | 22 | 24-05-09 22:51 |
אלכסיי לסוקוב מהזמן האחרון | roma1992ster | פיתוח גוף תחרותי | 2 | 23-11-08 15:22 |
נוספו תמונות חדשות לגלריה של מישל טרוני (מהקיץ האחרון) | קובי חיים | פיתוח גוף תחרותי | 6 | 10-11-08 16:08 |
כמה דברים מעניינים מהזמן האחרון | Moshe | אימונים | 2 | 05-04-07 12:27 |
תמונות מהזמן האחרון.. | FFF | גלריות הגולשים | 93 | 12-11-06 22:58 |