![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן, כבר שלוש פעמים שדלקת מתפתחת אצלי באזור הבית שחי\בייספס אני לא יודע איך להגדיר את המקום אפשר לראות בתמונה.
פעם ראשונה הפסקתי להיתאמן וזה עבר, חזרתי להיתאמן ושוב זה חזר אז הפסקתי שוב ועכשיו עוד פעם חזרתי ובאותו מקום בדיוק ביד שמאל זה חזר שוב. מה עושים עם דבר כזה ? כבר לקחתי כדורים וזה עוזר אבל זה לא מונע את החזרה של הדלקת ובעצם אני לא יכול להיתאמן כמו שצריך כשכל פעם הדלקת המציקה הזו חוזרת. ![]() מה עושים דוקטור ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה הבריכילאס אם אני צודק
![]() |
#3 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() אהלן,
מתי כואב לך? באילו תרגילים? האם ישנו כאב גם בפעולות מחוץ לחד"כ? האם הכאב מתפשט לאיזור הזרוע ו/או הצוואר?? עדכן.. עופר
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
העובדה שזה מופיע לאחר אימונים תומכת בכך. אם הכאב באיזור חזק במיוחד- כדאי להיוועץ באורטופד שיחליט באם יש צורך בבדיקות נוספות. כדי להקל ניתן להשתמש בטיפול תומך- ע"ע מאמר שכתבתי באתר. רפואה שלמה.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יש לפורום בעיה שחוזרת על עצמה | Danielllo | פיתוח גוף-כללי | 1 | 17-05-08 16:22 |