|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום ,
אני דיי חדש בתחום "פיתוח הגוף" אני בן 15 וחצי . גובה 1.76 משקל 60 (אני ממש לא שמן) אני רוצה לקנות משקולות זרוע , איך אני ידע איזה מתאימות לי ? תודה לעונים . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() היי, וברוך הבא.
לשאלה שלך, למה לעשות דבר כזה :/ תקרא נועצים, מאמרים, הסברים, פוסטים וכו' על אימונים ותוכניות אימון.
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני עכשיו בתקופה של בגרויות , אין לי זמן ללכת לחדש כושר .
וחשבתי שבמקום זה אני יקנה משקולות עד החופש הגדול . חיפשתי הרבה זמן מאמרים אבל רב המאמרים שמצאתי לא כל כל עזרו לי . תוכל להביא לי בבקשה מאמרים ? ואתה לא חושב שמומלץ לי לקנות משקולות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
משתמש פעיל
|
![]() אתה בכיתה ט' או י' לא? איזה בגרויות יש כבר 2-3 ? אם אתה רציני בתחום אתה תמצא זמן גם אם יהיו לך 10 בגרויות+ עבודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() קודם כל אתה לא יכול לאמן רק את הידיים שלך ולצפות לגדול ככה
אתה חייב לאמן את כל הגוף שלך בישביל אימון טוב צריך ציוד-תרשם למכון כושר אתה בסך הכל ילד אתה לא איזה איש משפחה עסוק שאן לו זמן להתאמן בגלל לחץ לימודי שיהיה בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כלומר: מתח, בטן, מקבילים, שכיבות שמיכה, סקוואטים ללא משקל, וכמובן ריצות אירוביות ואנאירוביות. תוכנית טובה שאני יכול להמליץ לך היא קרוספיט... אם אתה רוצה אני יכול להרחיב עוד טיפה רק תשאל. מקווה שעזרתי. TheRock, "אתה בכיתה ט' או י' לא? איזה בגרויות יש כבר 2-3 ? אם אתה רציני בתחום אתה תמצא זמן גם אם יהיו לך 10 בגרויות+ עבודה" [The-Three], "קודם כל אתה לא יכול לאמן רק את הידיים שלך ולצפות לגדול ככה אתה חייב לאמן את כל הגוף שלך בישביל אימון טוב צריך ציוד-תרשם למכון כושר אתה בסך הכל ילד אתה לא איזה איש משפחה עסוק שאן לו זמן להתאמן בגלל לחץ לימודי שיהיה בהצלחה. " חברים יקרים, הבחור אומר שהוא עסוק וזה החלטה שלו. הוא בחר להשקיע את הזמן שלו בלימודים וטוב שכך והוא מחפש גם טיפה להתאמן אז מה נפלתם עליו? אפילו בן אדם עסוק, יכול למצוא לעצמו זמן פנוי לעיסוק שהוא רוצה לעשות. לא משנה אם הוא איש משפחה, או ראש ממשלה או איזה ילד.....
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לפרט לי קצת על "קרוספיט" תודה רבה , מאווד עזרת לי . עריכה : ומה זה סקוואטים ללא משקל ? נערך לאחרונה על ידי HeL, 07-05-10 בשעה 12:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() קרוספיט, שיטה אמריקית שבמהלך שהשנים אחרונות התחילה לטובה פופולריות מאוד גדולה שם.
המון יחידות בצבא ארה"ב אימצו את השיטה, בגלל הפשטות שלה ושיפור הביצועים שהיא עושה. שיטת קרוספיט יותר מדברת על פונקצינליות ומאשר נפח וגודל, עבודה על קורדינציה, דיוק, כוח, זריזות וכו' ישנו אתר ראשי של קרוספיט שבו מפורט האימון של אותו יום. כמו כן יש שם המון הסברים לגבי ביצועים תרגילים ועל השיטה עצמה. כיום בארץ קרוספיט מתחיל לתופס תאוצה, יש כמה אתרים ישראלים(חפש בגוגל) סקוואט ללא משקל, נקרא באנגלית AIR SQUAT http://www.youtube.com/watch?v=iOdwETDQXCw
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה (:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מאיפה אתה בארץ?
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() ירושלים
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
smith machine חזה שאלה ועוד שאלה מפגרת לאללה | eitanh1982 | אימונים | 6 | 11-05-09 10:14 |
שאלה|שאלה מתי להשתמש באבקה עזרה מישהו שמבין/תשובות מצוות ישראלבודי | needHelb0n | תזונה ותוספים | 5 | 29-01-09 13:20 |
שאלה| כמה פעמים ביום לקחת קריאטין? ועוד שאלה על סוכר ענבים... | dani571 | תזונה ותוספים | 4 | 08-09-08 15:43 |
שאלה|שאלה בקשר לביצים לאכול הרבה ביצים ביוםזה בריא?. | The-One | תזונה ותוספים | 5 | 02-06-08 15:23 |
שאלה לגבי אימון Abc-ab... לא נראה לי ששאלו פה פעם שאלה בסגנון. | omer007 | אימונים | 0 | 14-05-08 15:45 |