|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום.
אני מתאמן כבר כמה שנים ובחודשיים האחרונים התחלתי להתאמן יותר ברצינות - 4 פעמים בשבוע. לפני 4 ימים פתאום התחלתי להרגיש כאב בשורש כף יד ימין. כאב זה לא קבוע אלה מופיע לעיתים כשאני עושה פעולה מסויימת או לחילופין מנסה להרים משהו בצורה מסויימת. הפסקתי את האימונים כי חשבתי שזה יעבור אבל אני רואה שזה לא ממש עובר (כבר 4 ימים) שלשום התחלתי לשים קרח כל שעה למשך 15 שעה(ראיתי את זה באיזה פורום) וכנ"ל לשים תחבושת אלסטית. כל התורים לאורטופד הם לעוד איזה חודש ורציתי להתייעץ עם מישהו שאולי קרה לו משהו דומה ויכול לייעץ לי מה לעשות(או לא לעשות) בנוסף. תודה, יוני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין דבר כזה אורטופד לעוד חודש, תגיד שזה דחוף ואתה רוצה להכינבס בלי תור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() אורטופד יתן לך כדורים אנטי דלקתיים.
אם יש לך רופא שיכול לתת לך מרשם לאטופן או ארקוקסיה אתה יכול להתחיל לקחת ל5 ימים להוריד את הדלקת ואיתה את הכאב והרגישות. באם מעוניין בטיפול פיזיותרפיה לפתרון הבעיה ומתן כלים ותרגילים למניעת חזרת התופעה - צור איתי קשר תרגיש טוב, עופר
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() מה קורה...
רק רציתי להגיד לכם שאחרי שסבלתי מזה במשך שבועיים, במקרה נתקלתי בכדור ג'ירו (כדור כח כזה שעובד על מפרק היד) ואחרי כמה אימונים איתו זה פשוט עשה פלאים לכאבים שלי ביד. לא יודע עם זה מקריות או לא אבל העובדה היא שעכשיו אני מרגיש הרבה יותר טוב. שבוע טוב אנשים. יוני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי אימונים יכולים לעשות פלאים לפציעות לפעמים, אני אומר את זה גם מהנסיון שלי.
![]() |
#6 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() הכדור שאתה עבדת איתו - הוא דרך אחת מיני רבות לעבוד על הייצוב של השרירים במפרק שכ"י בתנועות המשלבות, למעשה, את כל מישורי התנועה.
שמח לשמוע שיש שיפור - תהיה עירני לגבי מתי ואיך מופיע הכאב בעתיד למניעת חזרת התופעה - ובאם יש עדיין רגישות/מגבלה - דווח לי שיהיה שבוע טוב.. עופר
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
[כעבים]במפרק | Spinzz | פציעות ספורט | 1 | 11-02-09 18:54 |
קליקים במפרקים | Rheias | פציעות ספורט | 1 | 17-12-08 22:16 |
כאב במפרקים של הידיים | koriza | פציעות ספורט | 2 | 19-08-08 14:34 |
כאב במפרקים ביד . | OhadB | פציעות ספורט | 8 | 18-07-08 16:14 |
כאבים במפרק כף היד | solomoniko | אימונים | 5 | 07-04-07 18:20 |