|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ח"כים מהימין ומהשמאל הצביעו: צריך לחסום את כל אתרי הפורנו, ההימורים והאתרים האלימים.
כל אתרי הפורנו, ההימורים והאלימות ייחסמו בקרוב לחלוטין בפני הגולש הישראלי, כך לפחות קובעת הצעת חוק שעברה אתמול בקריאה טרומית בתמיכת הממשלה. הצעת החוק הועלתה על ידי ח"כ אמנון כהן (ש"ס) תחייב את ספקיות האינטרנט לחסום לכל הגולשים את הגישה לאתרי אינטרנט שייקבעו כבעלי אופי אלים, או העוסקים בהימורים או בפורנו. פורסם במעריב הבוקר. הופכים אותנו לסין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() הצעה טרומית זה שטויות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הצעה מצחיקה זה מה שזה, בתור אמצעי מניעה כתבו בעיתון שיחייבו אדם שרוצה להיכנס לאתרי זימה שכאלו להזדהות על ידי זיהוי ביומטרי עם סורק טביעת אצבע במחשב. פחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() מה אנחנו סין???????!!!
ימח שמו של מי שהציע את החוק הזה , אלוהים ישמור , האח הגדול לא נותן מנוחה למה מי זה אמנון כהן שיגיד לי לא לצפות בפורנו אינעל..........
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מה שמצחיק שעדיין יהיה אפשר להוריד מהאימיול וממקומות כאלו ואחרים, ככה שההצעה הזאת שווה לתחת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() נדמה לי שאנחנו מדינה דמוקרטית, ויש פה חופש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מדובר על חסימה בפני קטינים ...רעיון מפגר אם כבר אז יותר חשוב שיטפלו בכל הפדופילים שיש באינטרנט שמפתים ילדים במקום להפריע לאיזה ילד לעשות ביד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() איך בדיוק יאכפו את החוק הזה?
![]() |
#10 |
הושעה
|
![]() קודם שיטפלו בשרצים ששורצים אצלנו בכנסת...
אנשים כנראה כל כך סתומים שהם לא מבינים שחיים רק פעם אחת ויש לאנשים הורמונים. איך שאני שונא את כל הקטע של "המשחקים האלימים" וה"פורנו" וה"מוזיקה האלימה"... ממילא אנשים מתים על זה. וחוץ מזה אני אעשה בחיים שלי מה שאני רוצה. גם אם זה כולל משחקים שבהם אני מוריד את הראש לשר הביטחון אמיר פרץ. חיים פעם אחת אז למה לא ליהנות כבר?
![]() |
#11 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() איזה שטויות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() טירוף מה שהולך במדינה הזאת.
מה לעזאזל זה מפריע או פוגע במישהו אם ילד נכנס לאתר פורנו? ג'יזס
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() גם משלמים להם כסף,ום לא רוצים לתת לאנשין לגלוש חופשי
מה אני יראה לאח הקטן שלי ? עים הם יחסמו אתרי פורנו :cry_1: |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() זין בעין שלהם
אני יכנס לשמה מפרוקסי ובטח הם יחסמו אתרי ימין המאנייקים הופכים את הארץ לסין
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() אם זה נכנס לתוקף אני מבטיח לכם שכל אתרי הממשלה לא יעבדו עד שהחוק הזה לא ירד
וזה באחריות 100% חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() איך לעזאזל אפשר למנוע כניסה של קטינים לאתרי פורנו עד עכשיו רשום
"כניסה מגיל 21" וכולם לוחצים Enter ונכנסים |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() קודם כל
:cry_1: :cry_1: :cry_1: ודבר שני, הם נגד התפסיה הפאשיסטית שלי?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי מה שיקרה בסוף זה שיחסמו לכולם ומי שירצה להוריד את החסימה יצטרך להתקשר ולבקש.
לדעתי זה דווקא רעיון טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה, ישראל קומוניסטית
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() טחחחח אפחד לא יחסום כלום! גם ככה הההגבלה של גיל 18 ו21 שווה לתחת ואין שום בנאדם שמתייחס אלייה..
אני אישית בגיל 7 כבר שפשפתי על אורגיות! אז אם לא יהיו אתרים , יפתחו אתרים חדשים שעד שיעלו עליהם יוכלו להשתמש בהם. אז נוריד פורנו מהאינטרנט דרך אמיול ודרך dc! לי אישית יש אוסף פורנו של 2 GB.. ככה שאני מסודר בכל מקרה