|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיבו אני בחיטוב עכשיו...
כמו שכבר ראיתם אני רוצה לרדת ל70 קילו על 176 גובה. אני לא יודע מה לעשות מסה נקייה או מלוכלכת?? אני מפחד סתם להשמין עוד פעם בלי מסת שריר ,מה אתם אומרים עם אני יעשה מסה מלוכלכת עם תפריט מסודר והכל אני לא ישמין??או שכדאי נקייה ??להמשיך עוד קצת בחיטוב? תודהה על התשובות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא חייב להיות מקובע.
אתה יכול לשלב אימוני כוח לצורך הגדלת נפח השריר עם אימוני אירובי . ברגע שתעשה את שני אלו ביחד תרוויח בשתי צורות-פעם אחת עבור עליית גודל וחוזק השריר שמלבד למראה היותר טוב יביאו איתם גם הוצאה קלורית יומית גבוהה יותר מכיוון שככל שהשריר גדול יותר כך גדל היחס שלו בצריכת אנרגיה. ובפעם השנייה עבור האימוני אירובי גם תרחיב את ההוצאה הקלורית וגם תוריד אחוזי שומן שיטיבו למראה. * חשוב לאכול נכון ,לישון טוב ולתת לגוף את המנוחה הדרושה בכדי לנסות ולא להגיע לתהליכים קטאבוליים(במיוחד בהתחלה). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז במסה אני יכול לרוץ רבע שעה ככה ?? זה מה שאתה בעצם אומר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי מקצה גם ימים ספציפיים לאימונים אירוביים בלי שום קשר לטיפה להאריך את החימום והשחרור האירובי לפני ואחרי אימון מסה.
רק אל תשכח גם שברגע שאתה מעלה מסה עולה המשקל אבל משתנה ההרכב גוף ככה שאת התוצאות תראה בעיקר מול המראה או במד אחוזי שומן אם יש לך ולא על המשקל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() רמת ה"לכלוך" במאסה זה נטו התזונה! אם תאכל כמו בהמה ג'אנק גם שעתיים אירובי לא יעזרו.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב הגדרות[מלוכלך,נקי] תאכל את כל הערכים שהגוף שלך צריך למטרה מסויימת ומדי פעם תפנק את עצמך בהמבורגר או משהו.
תקרא למה שאמרתי מסה נקייה?בכיף ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בן כמה אתה ??
|
![]() |
![]() |
![]() |