|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() היום לצערי החדר כושר היה סגור,והיום הייתי אמור לעשות את תוכנית b. עכשיו בדר"כ זה הולך ככה ראשון-a שני-b שלישי מנוחה רביעי-a חמישי-b שישי-מנוחה שבת-אירובי.
אם אני יעביר את האימון של היום (שני) למחר יצא לי bab כאילו אימון b למחרת a ואחרי הa שוב פעם b. זה בסדר? ועוד שאלה ממש חשובה לי: עשיתי סקוואט בסמית' וכניראה שלא עשיתי אותו נכון (פעם ראשונה,לבד). הקדשתי לעצמי יום אחד ללמוד סקוואט ולמדתי די יפה אך יש בעיה. יש לי כאבים נוראיים בגב התחתון+ברך שמאל מאז שעשיתי. יש דרך להעביר את הכאבים המטריפים האלה?
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לא יזיק עם תעשה אפילו 3 אימונים בשבוע הזה, או אפילו 5 אימונים בשבוע הזה(אתה לא תגיע לאימון יתר בשבוע אחד), אז אל תפחד
ולסקוואט, אין דרך להעביר את הכאבים אלא מנוחה, ותזהר פעם הבאה(ה dvd של ss מאוד מוצלח)
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז אני יעשה היום ת'אימון... (לא ממש הבנתי מה שאמרת אבל אמרת שאין בעיה לעשות 5 אימונים אז סבבה).
ובקשר לdvd דוד שלי (שעושה סקוואט מאוד מוצלח) אמר לי שנאי עושה סבבה,כניראה שלא ממש הקפדתי על הטכניקה ופעם הבאה אני כן אקפיד. תודה רבה ויום טוב.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
פיספסתי אימון ואני רוצה להשלים אותו ביום עם שני אמונים | freepsider | תזונה ותוספים | 3 | 20-01-09 15:05 |
שאלה בקשר לתוכנית אימון | אופק | אימונים | 2 | 04-10-08 16:28 |
ייעוץ בקשר לתוכנית אימון... | idanoshri | אימונים | 0 | 19-03-08 21:01 |
סקר בקשר לתוכנית אימון | DeathStorm | אימונים | 3 | 26-01-08 21:18 |
בקשר לתוכנית אימון | tipakess | אימונים | 0 | 18-10-07 13:35 |