|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: מדריך חדר-כושר מוסמך
עוסק ב:: סטודנט
|
![]() פעם ראשונה שבחורה מבקשת ממני תכנית אימון, לכן אין לי כל כך נסיון בדבר..
המטרות שלה בעיקר fittness, סיכמנו על 45 דקות אימון משקולות ואחר כך 30 דקות אירובי מה ההמלצות לעשות את האימון הכי טוב? כמה סטים לגדול\קטן? תרגילים מומלצים? עוד משהו? תודה מראש לעוזרים.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אימון הקסם של אישה בחדר כושר.......... Are you ready!?
חצי שעה על אליפטי מגה סט בין כל המכשירים בחדר כושר, חשוב: לא לעבור פלטה אחת בכל מכשיר ולא לרדת מ30 חזרות!! 10 דקות של כפיפות מרפקים עם המשקוליות הוורודות 20 דקות של כפיפות בטן בזוויות שונות עוד חצי שעה על ההליכון במהירות מתונה, לא צריך להתאמץ יותר מדי שוב אני מדגיש, לא להשתמש ביותר מפלטה אחת במכשירים, הרי היא לא רוצה לפתח שרירים כמו אלי האנה!
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני מקווה שאתה ציני :p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() Fbw
חימום סקוואט, דדליפט, חזה, יד קדמית תרגיל אחד, יד אחורית תרגיל אחד, בטן תרגיל אחד. אירובי 30 מגוון שיחרור
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() זה מה ש99% מהנשים בחדר כושר עושות באמונה שזה באמת עושה משהו
פטתי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נשמע טוב, קשה לי להאמין שאני אוכל לשכנע אותה לעשות דדליפט וסקווטים, אולי לאנג'ים ילך..
תודה בכל מקרה נתת לי כיוון טוב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() שמע אלה תריגלי ליבה, סקוואטים עובדים מעולה על חלק גוף תחתון, אגן אזור שכל אישה לחטב וזה ממש יכול לעזור. דדליפט זה גם תרגיל מאסט.
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אתה מאמן כושר מוסמך ואתה שואל שאלה כזאת?!?!?!?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() ממתי לומדים משהו בקורס מדריכים?
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אתה טועה לגמרי!
יש את שורת תרגילי הרגליים - כפיפה, פשיטה, לחיצה, הרחקה, קירוב ועוד אחד לגלוטס שלא זוכר את שמו.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() כן תמשיכו לצחוק, בזמן שבעבר הלא רחוק גם אתם הייתם מטומטמים
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אתה באמת כל כך כבול מחשבתית בחיים?
וכן
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() תציע לה אימון אישי
נערך לאחרונה על ידי tommybilt53, 21-03-10 בשעה 00:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() לא מבין מה יש לך נגד העולם... הרי גם אתה בחיטוב עכשיו ותמיד יבוא מישהו שדוגל במאסה יותר קיצונית ויגיד שאתה גיי או משהו.
תוספת- עוד משהו שאני אוסיף ותנסה לצאת מהבועה המאוד מצומצמת שלך ולהבין גם אם אתה לא מסכים, נכון שיש גישה "אני bb/pl ואני אעשה כל מה שצריך כדי להיות הכי טוב בזה, גם אם זה אומר להיות פוץ שמן" (שזו גישה סה"כ טובה) אבל לרצות בשלב סביר לחטב, גם אם זה פוגע ביעילות של האימונים - זה לא משהו פסול. ת'כלס אני אגיד לך אני 13-14 אחוז לדעתי, והתגובות מהסביבה פשוט מבאסות ת'תחת. מבחינתי אני ממשיך עוד אבל פשוט להתבאס על זה אין לי מה להגיד, במיוחד שבאופן חד משמעי אני רחוק מההגדרה של שמן... רחוק שנות אור...
http://img193.imageshack.us/img193/7...ionalpostc.jpg נערך לאחרונה על ידי Scylla, 21-03-10 בשעה 01:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() וואו...הפורום הזה מוצף בדבילים.....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה על בניית תכנית אימונים | Some1FromTheHell | אימונים | 2 | 22-05-09 14:52 |
שאלה על בניית תכנית אימונים. | avishav1 | אימונים | 14 | 20-05-09 22:55 |
בחירת/בניית תכנית אימונים. | lil_G | אימונים | 1 | 25-02-08 23:36 |
בניית תכנית אימונים לכוח... | Powerlifter | אימונים | 0 | 21-01-07 18:40 |