|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לבקשתי... אז הנה הסיפור
אני סובל ממשקל יתר, בצורה קיצונית. לפני חודש וחצי ביצעתי ניתוח קיצור קיבה (שרוול, לא טבעת), ועד היום, 6 שבועות, השלתי 20 קילו ממשקל גופי. כיום אני שוקל 130 קילו, וגובההי הוא מטר 88. בהמלצת המנתחת, נרשמתי לחדר כושר השבוע, ובנתיים ביצעתי בו רק הליכון למשך 25\30 דקות (6 קמ"ש) רציתי לבקש את הסיוע שלכם בנוגע לאיזה אימון אני יכול לבצע? מה הכי אפקטיבי בירידה במשקל ומה לעשות כדי להמנע מעודפי עור שמתחילים להיווצר? בנוגע ללשלב את זה עם תזונה נכונה כרגע זה קצת לא אפשרי, כי ברגע שאני אוכל לדוגמא כף אורז, אני מרגיש מלא עד כדי בחילה... ולא יכול לאכול כמה שעות טובות. עד שכמות האוכל שאני אוכל להכניס לגופי תגדל.. אבל בכל מקרה, אני מעוניין כמובן קודם לרדת במשקל, לפני שאני מתחיל לחשוב בכלל על עלייה במאסת השריר. תודה רבה רבה לעוזרים! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לאימונים אני לא יודע,לא יצא לי להתקל במקרה כזה (ז"א כן,אבל לא שאני מייעץ מה לעשות)
בקשר לתזונה,גיינר יכול להתאים פה בהחלט |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גיינר זה טעות במקרה הזה
אוכל מוצק בצורה נוזלית יכול להיות פתרון זמני (כמו שיבולת שועל טחונה בחלב) מבחינת אימונים, כל סוג של אירובי זה טוב, אימוני התנגדות זה משהו שאתה צריך לשלב אבל לא לשים על זה יותר מדי דגש עד שתרד בכמות נכבדה של משקל סדר ההעדיפויות שלך צריך להיות 1. תזונה 2. אירובי (אל תחשוב על זה יותר מדי, פשוט תעשה) 3. אימוני התנגדות
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() למה עשית קיצור קיבה?
עד כדי כך היית עם משמעת עצמית נמוכה? בכל מקרה במצבך הנוכחי היית אוכל בערך 2000 קלוריות שרובם מגיעים מחלבון. ומשלב אימונים אנאירוביים כדאי כמה שפחות לדפוק את המטבוליזם ומנוע ירידה דרסטית במשקל שתלווה בעודפי עור |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 2000 קלוריות?!? תגיד אתה משוגע? זה בקושי חצי מהbmr שלו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() הבנאדם שוקל 130 קילו, בנוסף לכך שההגיון שלך דפוק, ה "bmr" שלו צריך לנוע בסביבות ה ~2500
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הbmr אולי הוא בסביבות 2500 קלוריות
2500*1.2... אמממממ אינלי כוח לחשב.. אהה שיט נכון צדקת.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל מאימונים של fbw 3-4 פעמים בשבוע
תתמקד בתנועות מרכזיות סקוואט/דדליפט/בנצ'/פרס/מקבילים/מתח תוסיף לכל אימון 20-30 ד' אירובי תבנה תפריט של 2000-2500 קלוריות בתור התחלה עם 200 גרם חלבון לפחות, 100 גרם שומן, 150 פחמימה כל שבועיים תעשה העמסת פחמימות של בערך 500 גרם פחמימה למשך יומיים (כל יום 500) במקרה כמו שלך הייתי הולך ליעוץ תזונה, כי יהיה לך קשה להוריד משקל לבד (לא סתם הגעת למשקל לך ולא סתם עשית ניתוח) - לא תזונאי קליני ! רק תזונאי ספורט ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() צוות המקצועניים של ישראלבודי יכול לעזור לך בזה,כמו שMOO ציין מעליי.
-לפגישת יעוץ,אצל צוות IB- -תמונות,לפני ואחרי השיטה של IB-
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה שאלות בנוגע לאימון | גולנצ'יק | פיתוח גוף-כללי | 2 | 06-01-09 09:44 |
בנוגע לאימון | opera | אימונים | 3 | 24-12-07 23:40 |
אהלן, מחפש המלצות לאימון נכון.. | zcbd | אימונים | 4 | 09-09-07 16:44 |
שאלה בנוגע לאימון... | Powerlifter | אימונים | 0 | 11-12-06 20:48 |
שאלה בנוגע לאימון Abc | D-TIME | אימונים | 9 | 07-12-06 21:04 |