|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ברצוני לקנות אופניים כדי שאוחל להגיע איתם לחדר הכושר ולעבודה וכך גם אני אוחל לשמור על כושר, אני מת על אופניים ובמיוחד על כל סוגי ה Bmx למיניהם..
החבר'ה מהעבודה ממליצים לי על אופני הילוכים משהו שאני ממש לא רוצה, אני אוהב את ה Bmx ואין לי בעייה לנסוע איתם גם בעליות... לפי מה שאני יודע הילוכים נהרסים יותר מהר ויש איתם כל הזמן בעיות.. המנוף, השרשרת וכו'.. בכל אופן החבר'ה מהעבודה סבורים שאני טועה והם טוענים שאופני הילכוים נשמרים יותר טוב וגם פחות נזק נגרם לבירכיים, למי שיכול לייעץ לי או למי שיש לו ניסיון עם זה אני אשמח מאוד. נכנס לי הג'וק הזה היום ואני גם מתכוון לקנות אותם עוד השבוע אני מקווה... סכום ההשקעה הולך להיות בסביבות האלף ש"ח תודה מראש לכל העונים !
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() החבר'ה מהעבודה שלך צודקים. עם אופני הרים טובות תוכל גם לשלב אירובי לקראת הקיץ בלי לדפוק את הברכיים. אופניים מחברה טובה ישמרו לך כמו שצריך ובנוסף גם תוכל קצת לטייל איתם אם אתה בעניין של טיולים (אני אישית מאוד אוהב).
בסביבות ה1000 ש"ח פלוס אתה יכול למצוא אחלה אופניים יד שניה שמורות כחדשות זנב קשיח. Bmx זה לילדים וכאופני פעלולים. חבל על הכסף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() לדעתי כשאתה נמצא בעלייה במאסה לא כדאי לך להשתמש באופניים... כל הקלוריות הולכות..
במקום זה, קנה אופנוע. יותר קול ![]()
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
אני מת על אופניים זה מזכיר לי את הילדות וזה גם אימון אירובי טוב, בכל אופן יש לך ידע בעניין אני צריך עצות (את האמת אני מחפש מישהו שישחנע אותי לקנות BMX)
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אופניים טובות ב1000 רק יד שניה נאי מאמין
גם BMX מקצועיות לא תמצא במחיר הזה.. אולי F2 חדשות http://www.matzman-merutz.co.il/
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() רוצה אופניים Number 1 בארץ זה טראק! הם נמצאים ברמת השרון!
הם אופניים נורא יקרות עלו לי 1800 שקל במקרה הטוב..היותר מתקדמות יכולות לעלות גם 20 ו30 אלף שקל אבל עזוב את אלה...הם אופניים ברמה הכי גובהה!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() כ-רוכב מיקצועי אופניים לשעבר וגם עובד בחנות אופניים אני ממליץ לך אופני ערים.אם אילוכים,21+
תמונה שלי רוכב על האופניים..http://tinypic.com/view/?pic=2wpm0it מבחינת מחיר אם אתה רוצה להשקיע רק 1000 שקל אז כל האופני ערים החדשים ב-1000 שקל לא שווה.אל תתקרב אליהם ולא משנה כמה הם יפים ..אלה אם כן זה אופניים מיד שניה והם במצב טוב.אם אתה קונה יד שניה אדיף מחנות או ממישהו שאתה אולי מכיר שלא תידפק.. אבל אם אתה בקטע של אופני ראלי אז ב-1000 שקל אפשר לקחת משהו חזק... החברות היחידות שאני ממליץ אליהם זה ,GIANT (זה מה שיש לי), GT זה חברה הכי טובה לאופניים לפי דעתי.(רוכב מספר אחד בעולם רוכב על GT ) אבל הם מאוד מאוד יקרים. ויש לך גם את "טרק" גם חברה טובה. יש לך את "ספשלייזד" וגם "קנונדייל" ויש עוד כמה חברות טובות אבל על אלה אני ממליץ מאוד. אינה עוד תמונה של האופניים שלי..http://tinypic.com/view/?pic=29zvevn אותם קניתי חדשות ב-2.800 שקל קצת יותר...+השקעתי בהם עוד איזה 1.500 שקל (מגני בוץ מיקצועיים ואחלפתי להם את המערכות)בקיצור היו פצצה של אופניים 14 קילו סך הכל.. אם הם היו במצב טוב האיתי מוכר לך אבל צריח לישלוח אותם לתיקון ויש אליהם הרבה עבודה לא שווה לך.המלצה שלי זה או אופני ערים חדשות של החברות שצייני ב-2000+ שקל לפחות או יד שנייה ב-1000 שיהיהו במצב טוב או ב-1000 שקל תיכך ראלי שזה מה שאתה רוצה אפשר להסיג ב-1000 אופניים BMX טובות מאוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
|
![]() גם אני אוהב רק חדש..אבל לפעמים יש יד שניה שהם שמורות מאוד במחיר טוב שאסור לפספס...אבל לא משנה..חדש אז חדש!
תאכלס אני אוהב ראלי.אני באצמי התחלתי לירכב אם ראלי.אם הזמן חתכתי לערים כי רציתי ליראות שטח.... אבל אתה מחפש רק לעבודה אז ראלי יאבו לך בטוב.אין פה הרבה מה להסתבך בקניית ראלי..תכנס לחנות מיקצועית תיקנה רק שם..כי רק שם מוכרים את הדברים הטובים..ותראה מה יש להם להציע..אופני ראלי טובות זה 700-800 פחות טוב זה 450-600 ומיקצועי זה 1200-2000 אז ב-1000 או קצת פחות אתה כבר בדוק תימצע משהו מעניין! אני מאמין שיש היום הרבה חברות של ראלי בחנויות אבל במחיר הזה אין משהו שהוא לא טוב...אתה כבר תיכך את מה שתואב...אה והכי חשוב זה שיזריקו לך לפנימיות את החומר הזה שיסתום חורים..או שיסימו לך פסי גומי נגד פנ"גרים למה כל קוץ קטן יעשה חור..וזה לא נעים להתקע באמצע שום מקום אם אופניים..תאמין לי זה קרה לי במרחקים של 30-40 קילומטר מהבית.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() וואלה לא אחי...אני לא יכול להמליץ לך על שום דגם כי אני כבר מזמן לא מתעניין בזה..כמו פאם שרכבתי...(ואני לא יודע איזה דגמים יש)אבל אמרתי לך ברגע שאתה תיכנס לחנות מיקצועית כבר יבאירו לך את כל העניין הזה..ובמחיר הזה 800-1000 אין מצב שתיכך אופניים שהם לא טובות.(מסוג ראלי)..אז תעשה סיבוב בחנויות ותראה מה יש להם להציע..בדוק תימצע משהו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מושעה
|
![]() כל מה שאני דיברתי עכשיו התכווני שראלי זה = Bmx כך מדברים גם בטלויזיה לדוגמה בארוץ הספורט כל אלה שקופצים פעלולים וסאלטות באוויר הם רוכבים על ראלי אבל הם קורים לזה Bmx
חחח מבין? את האופניים שהם Bmx לילדים על תיכך..חחח *יענו BMX של ילדים בטח שזה חרטה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל ראשי
|
![]() אני דווקא אוהב יותר את הספשלייזד על הGT לדעתי הן יותר טובות אבל זה גם עניין של נוחות ואיך שאתה מתחבר לאופניים. קודם כל תדע שיש הרבה חברות טובות כמו שדיזל אמר, ספשלייזד, GT, גיאנט, טראק, מרידה, רוקי מאונטן, הארו.... העצה הכי טובה היא שתלך על מה שנוח לך. גש לחנות או למוכר תבקש נסיעת נסיון תראה איך אתה מרגיש איתן. זה הכי חשוב.
ב1000 שקל אל תקנה אופניים חדשים כי תקבל זבל. תוכל למצוא בwww.harim.co.il ובwww.groopy.co.il אופני יד שניה לפעמים ממש במציאה. כמובן שווה לקחת איתך מישהו שמבין שיבדוק אותן כמו שצריך שאין סדקים בשילדה ושהכל עובד כמו שצריך. אל תמהר לעשות את הקניה, תבדוק טוב לפני ותקרא קצת מידע בנושא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() רק זנב קשיח..
היו לי אופניים ב4 אלף |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני עומד לקנות עכשיו אופניים ב6000 +\- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() למה לעזעזל לקנות אופניים ב6 אלף שקל סתם ביזבוז לפי דעתי עדיף אופנוע לא חבל זה חתיכת ברזל עם פדלים
![]() |
#18 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
אופניים זה נוסטלגיה זה כיף לטייל איתם.. אופנוע ז גם אחלה דבר אבל רק שטח..
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() ///
|
![]() |
![]() |