|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מאוד קשה לשתות את הגיינר כי יש מלא קצף ובסוף זה גם מתנקם בצורת כאבי בטן וגזים... אני בדרך כלל שם את האבקה שם קצת חלב מנער, מוסיף חלב וממשיך לנער- בסריוס מאס זה יצא טוב וכמעט בלי קצף, בפרוגיינר זה מקציף בצורה מגעילה כבר.
|
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מאוד קשה לשתות את הגיינר כי יש מלא קצף ובסוף זה גם מתנקם בצורת כאבי בטן וגזים... אני בדרך כלל שם את האבקה שם קצת חלב מנער, מוסיף חלב וממשיך לנער- בסריוס מאס זה יצא טוב וכמעט בלי קצף, בפרוגיינר זה מקציף בצורה מגעילה כבר.
התמונה יצאה ענקית מצטער.... |
![]() |
![]() |
#3 | |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
ממתי הפרוגיינר הנ"ל? כמה קילו רשום שהוא על הקופסא? שים לב שיצאה גרסא משופרת לפרוגיינר המכילה 3 ק"ג(20 מנות הגשה במקום 18), ללא סוכר ועם תוספת אנזימי עיכול. בעבר אכן הייתה בעיית הקצפה אבל היא טופלה. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונה חדשה+תמונה שלי לפני.. | *YONI* | גלריות הגולשים | 11 | 02-05-09 23:21 |
תמונה חמודה שצילמו אותי.. תמונה ראשונה שלי כאן ! | adirsommer | גלריות הגולשים | 7 | 29-12-08 00:08 |
תמונה | גב ממאסהה לעומת מה שהייתי יש תמונה לפני ואחרי | asulind | גלריות הגולשים | 2 | 27-10-08 08:21 |
מישו יודע בפוטושופ למשל תמונה לקחת תפנים ומזה לעשות תמונה? | israel2290 | פיתוח גוף-כללי | 10 | 20-08-08 00:08 |
תמונה|תמונה של הרגלים 4ראשי כנסו מתאמן רק חודש. | The-One | גלריות הגולשים | 21 | 30-05-08 18:53 |