|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() סוף סוף אבא שלי נותן לי לקנות תדבר הזה אחרי שהוא השתכנע שזה לא סטרואידים (כנראה הייתי צריך להראות לו מזמן תמאמר פה..)
ראיתי את האבקה הזאת pure whey protein של צ'מפיון-2.3 ק"ג (אני לא יכול להעלות לינק אבל בטח יודעים על מה אני מדבר) וגם יש הרבה תגובות טובות עליה.. היא באמת הכי מומלצת? ואיזה טעם הכי מומלץ? ועוד שאלה, רשום שזה 26 גרם חלבון למנה, מה זה מנה? כאילו כמה כפות (סקופים) זה מנה? תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() לדעתי מוצר מעולה, אני גם השתמשתי בו כמה פעמים באופן אישי.
כל כף הגשה (מצורפת לאריזה) היא 32 גרם מתוכה 26 גרם חלבון בטעמים וניל / פירות טרופים, בשאר הטעמים יש טיפה פחות חלבון בגלל החומרי טעם וריח אבל לא הבדל משמעותי סה"כ בכל האריזה יש 71 מנות הגשה. לדעתי לך על הטעמים קרם עוגיות או בננה הם מאוד מוצלחים, עוד לא פגשתי מישהו שלא אהב אותם. בהצלחה ! שלומיק
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יש לכם מתכונים לארוחות חלבון שמורכבות מהרבה חלבון ופחות שומן? | PowerfulBody | תזונה ותוספים | 1 | 05-01-09 13:14 |
תשובה חד משמעית - אבקות חלבון ! ספיגת סוגי חלבון- | helbon | תזונה ותוספים | 90 | 08-05-08 18:55 |
יש הבדל בין חלבון של גבינה אוו חלבון של שייק מבחינת הספיגה?? | almoni | תזונה ותוספים | 22 | 01-12-07 06:39 |
אבקות חלבון\חטיפי חלבון בדיוטי פריי | tomerA | תזונה ותוספים | 2 | 13-08-07 12:54 |
צריך עזרה בהנת מתכון לעוגת חלבון או עוגיות חלבון... | roy makaay | תזונה ותוספים | 6 | 09-06-07 08:36 |