|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כשהייתי בחדר כושר אתמול איזה מישו ראה שאני עושה 8 חזרות בחזה, הוא שאל אותי למה אני לא עושה 12 חזרות ואמרתי לו שאני במסה, והוא אמר לי שמסה פוגעת בגדילה של הגוף ...
גם לכם אומרים משפטים כאלה? |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אומרים אבל זה לא הופך אותם לנכונים..
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תן לו כאפה עם עם הבולבול ושלח אותו לדרכו..
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: לומד
עוסק ב:: ללמוד
חדר כושר: מסה
|
![]() למה הוא סופר לך חזרות?
#5 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]()
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כל הזמן אומרים דברים כאלה, אל תתאמץ אפילו בלהסביר להם פשוט תתעלם
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קרא נושאים ישנים ואת המדריכים באתר.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה| תרגיל שאמרו לי לעשות מי ששמע שיעזור | zlatan10 | אימונים | 6 | 05-10-09 12:34 |
2 דברים שאמרו לי ורציתי לדעת כמה הם נכונים | Monosodium Glutamat | תזונה ותוספים | 9 | 11-06-09 15:52 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
בקשר לתחרות שאמרו שתשודר בערוץ 5 ! | ThE HummeR | פיתוח גוף תחרותי | 2 | 05-09-08 08:39 |
אחריי כל מה שקראתי וכל מה שאמרו לי... עדיין לא הבנתי אם הצהוב של הביצה בריא... | Antonyx | תזונה ותוספים | 7 | 30-11-07 18:15 |