|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() אני מתאמן לפי הדרכה וייעוץ של ישראל בודי כבר 4 חודשים כמעט, בכל אופן אלו הנתונים שלי:
גובה:1.83 משקל:77.7 מתאמן 4 פעמים בשבוע השאיפה שלי היא להגיע לאיזור ה90 קילו, איך אני יכול להשפר את האימון שלי כדי להעלות במשקל? כרגע אני משתמש באבקת חלבונים ואני רוצה להתחיל באבקה לעליה במסה יש לי תפריט מסודר, אז בנתיים אני ישמח אם מישהו יוכל לתת לי טיפים לאימונים כדי להתחיל עליה במשקל. תודה רבה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: ילד שלומד פיזיקה
עוסק ב:: לומד בבית ספר ומתנדב במד"א בתור מע"ר
חדר כושר: אקסטרים
|
![]() עולים במשקל רק בזכות מאזן קלורי חיובי. האימונים רק עוזרים לך תוך כדי העלייה גם לצבור מסת שריר
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זאת אומרת שמה אני צריך להוסיף לתפריט שלי, להגדיל כמויות או להוסיף סוג אוכל נוסף..
תן לי רק דוגמא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: ילד שלומד פיזיקה
עוסק ב:: לומד בבית ספר ומתנדב במד"א בתור מע"ר
חדר כושר: אקסטרים
|
![]() אבל אתה אמרתה שאתה מקבל יעוץ והדרכה מישראל בודי, אז בטח יש לך תפריט טוב. אתה לא צריך להוסיף כלום.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נשקלתי היום ואני בעלייה, אז תודה בכל אופן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה בקשר לתוכנית אימון ששמעתי עליה | Homie | אימונים | 0 | 04-10-09 11:28 |
אימון בחדר כושר משפיע על הגדילה? | roeimaster | פיתוח גוף-כללי | 13 | 20-09-09 18:23 |
אימון רגליים משפיע על גדילה של כל הגוף? | namo | אימונים | 10 | 27-10-08 18:16 |
2 תמונות חדשות לכבוד עליה ל62 קילו (20 סה"כ עליה) | Furious1988 | גלריות הגולשים | 19 | 07-02-08 15:34 |
אימון אנאירובי משפיע על גביהה? | kibinimat | אימונים | 5 | 14-12-06 10:52 |