|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום ,
* לגבי מתח, מה ההבדל בין אחורי לקידמי ? במידה ואני עושה 3 אחורי ו 2 קידמי באותו אימון האם זה בסדר ? * סקוואט : יספיק לי סקוואט על מנת לפתח רגליים כמו שצריך ? או שעדיין יש להוסיף עוד תרגיל (לדוגמה שיושבים בספסל והרגליים ב 90 מעלות ומרימים למעלה כנגד משקולות - לא זוכר איך קוריאם לתרגיל הזה). תודה לעונים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מתח- שאתה עושה מתח "של בנות" שהבייספס מופנה לכיוון הפנים שלך אתה מפעיל יותר את הביספס.
במתח "רגיל" הביספס פועל פחות. סקוואט: סקוואט זה אכן תרגיל מצוין,אם להוסיף עוד תרגיל זה תלוי בתכנית וכמה סטים אתה צריך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אז אם הבנתי נכון אני אמור לעשות מתח מה שנקרא chinups .. ולא מה שנקרא behind the neck pullups.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() תעשה מתח בסופינציה (ידיים כלפי פנים)
תעשה סקוואטים תעשה ss
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תשלב בין המתח. אין דבר כזה מתח קל יותר או מתח של בנות. אם זה קל, תוסיף משקל.
יש לכל מתח יתרונות משלו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אז אפשר לדעת מה עובד יותר על העניין של לקבל צורת v ? בעיקר אני משלב .. אבל מן הסתם מה שמביא יותר תועלת בצורת ה v אני עושה יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שני סוגי המתח עובדים על הרחב גבי. אין דבר כזה יותר תועלת.
אם אתה רוצה יותר מידע, אז עבודה בסופינציה מאפשרת יותר משקל בגלל מעורבות שרירים אחרים (ותנועה של פשיטה בכתף) לעומת עבודה בפרונציה (שגב כף היד מופנה אליך) שעושה עבודה של קירוב בכתף ו"מבודדת" יותר את הרחב גבי ביחס לשרירים אחרים, אבל כמובן שהמשקלים גם יורדים בהתאם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() צודקים. באופן כללי אם עושה פרונציה, תמיד לדעתי עדיף קצת יותר מרוחב הכתפיים ולא יותר מדי רחב. אפשר לעשות תנועה משולבת על ידי כך.
אבל זאת רק דעתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() יאיר חלמתי שאני נרשם לפיטנס, ואני רואה את עילי עושה סקוואט מחוץ לכלוב d:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
ד"א זהו....נהיינו מעצמת סקוואטים ודדליפט יש לפעמים תור על הכלוב בישביל סקוואט וכמעט קבוע יש מוט על הרצפה ומישהו עושה דדליפט ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אולי אני ארשם בקרוב...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אם בתוכנית שלך אתה עובד על יד קדמית באופן ספציפי אז הייתי ממליץ לעשות מתח רק כאשר האמות לא לכיוון הראש שלך.
סקוואט - תרגיל מצוין |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שתי שאלות על סקוואט (לו באר) | terminater135 | אימונים | 12 | 04-10-09 03:32 |
2 שאלות , בנט אובר רו עם מוט וסקוואט | custello | אימונים | 17 | 28-09-08 21:37 |
מספר שאלות בנוגע לדדליפט וסקוואט | Mr.B | אימונים | 4 | 02-11-07 02:24 |
כמה שאלות לגבי סקוואט | assito | אימונים | 17 | 04-10-07 01:06 |
2 שאלות לגבי סקוואט | assito | אימונים | 6 | 20-09-07 15:55 |