|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם.
אני בשלבי סיום של תקופת המסה. עליתי בצורה יפה מאוד בשרירים אך גם בשומן- 'מסה מלוכלכת'. אפשר להגיד שמחקתי לגמריי את הריבועים שהיו לי בקיץ. אני מתחיל עכשיו ריצות מטורפות- כ250 דקות בסוף שבוע [ב4 ימים] בגלל שכל השבוע אני בצבא אין לי אפשרות לעשות זאת שם. רציתי המלצות לשורף שומן יעיל שבאמת יעזור לי עם האירובי ואם אפשר גם את התופעות לוואי שלו. אשמח לקבל גם כמה מאמרים על שורפי שומן שיעזרו לי. תודה לכל העונים. נ.ב אם אתה לא יודע אל תענה! נערך לאחרונה על ידי אהודד, 02-01-10 בשעה 20:52. סיבה: =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() רוב שורפי השומן החוקיים לא באמת עוזרים.
חוץ מזה ריצה של 250 דק' לא תוביל אותך לירידה במשקל באופן סדיר ובטוח ללא תרפיט מסודר. הייתי ממליץ לך לקרוא את התפריט לחיטוב שנימצא באתר הרשמי,אם לא קראת. בהתחלה תהייה בגרעון של -500 מהתפריט על מנת לשמור על קצב ירידה נכון ובטוח,ולא לנסות להרעיב את עצמך,כי זה לא הדרך לפיתרון נכון. עדיפה הדרך הארוכה והבטוחה על פני הדרך הקצרה המסוכנת,שלאחר מכן תצטער על כך.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה| צריך עזרה בנוגע להרזיה וחיטוב | nike | אימונים | 3 | 08-12-09 15:26 |
עזרה| באמת שיצאתי פסיכי, חדש פה, חייב עזרה ממבינים אני מתחנן | Melamed | תזונה ותוספים | 50 | 16-05-09 17:45 |
עזרה|מתכוון לשנות תוכנית אימונים אממ התוכנית הנוכחית +עזרה. | The-One | אימונים | 36 | 22-12-08 20:37 |
[עזרה] שילשולים :[ חייב עזרה מחר יורד לאילת =[ | דור דהאן :) | פציעות ספורט | 20 | 22-08-08 17:22 |
עזרה עזרה עזרה!!!!!!! מי שפותר לי תבעיה מלך1!!! | HareLevi | פיתוח גוף-כללי | 8 | 04-05-08 19:26 |