|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
משתמש ותיק
|
![]() נגמר לי הסיקיוס מס.........
מה כדאי לי לקנות מבחינת טעם......?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אכלתי היום אגרול בצהריים אחח איזה טעים זה וואלה חבל אין אבקת חלבון בטעם אגרול עם הרוטב האדום הזה יאמיי, אולי אני אחפש באתרים מסין
![]() טוב מזה היה קשור לשאלה שלך... ![]() צ'מע לדעתי על טעם ואל ריח אין להתווכח...אחד המשפטים הנכונים בעולם... ופוסטים כאלה מיותרים, מהסיבה שאחד שאל איך הוניל של אופטימום ואני ועוד 10 אנשים אמרנו טעים רצח ו10 אנשים אחרים אמרו זה הטעם הכי מגעיל שהם טעמו בחיים שלהם. ככה שכל אחד והטעם שלו,,,כלומר יבוא עכשיו 20 אנשים יגידו לך רוץ מהר תקנה את התות זה טעם אלוף אתה תיגנב מרוב שזה טעים,,,אתה תקנה אותו תקח שלוק ותקיא מרוב גועל.... דעתי האישית, "איף איצ דונט ברוק דונט פיקס איט" אהבת את הטעם הנוכחי של הסרייס מאס, הוא בא לך טוב? זרם לך בגרון? קיצצ נהנת ממנו...תשאר איתו.
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() לא שמעתי על מישהו שהתלונן על הבננה של צ'מפיון
![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני....טעם חזק מאוד!!!! של צ'מפיון הכי טוב קרם עוגיות אחר כך בננה ועל זה הרבה לא מתווכחים!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בקשר לטעם הייתי טועם קודם ממשהו אחר במכון או משהו כזה איזשהוא טעם שאתה רוצה בטוח יש אחד כזה ואז קונה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() משה כפרה עליך אבקה זה לא תוכנית אימון לא חייבים לגוון, אני קירנפתי שקים של סירייס מאס בעבר ותמיד הייתי מביא וניל זה היה הטעם שלי מס' 1 ולא קרה לי כלום שלא גיוונתי.
והפוסט מדובר אחי על טעמים ולא על החלפה לחברה אחרת בגלל המרכיבים.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() צ'מפיון אלופים בטעמים וגם באיכות כנ"ל לגביי אופטימום.
כרגע אני עם צ'מפיון בננה ומאוד מבסוט,ממליץ לך גם על קרם עוגיות של אופטימום |
![]() |
![]() |