|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל שלום
קוראים לי שניר אני חדש כאן בפורום שמעתי הרבה דברים טובים על הפורום והחלטתי להירשם לכאן בקרוב אני יפרסם גם נתונים ותמונות אבל לפני זה יש לי שאלה קודם כל אני בתקופת מסה ואני פשוט שונא שונא שונא נוזלים אבל מאוד אוהב קטשופ וכידוע רטבים למיניהם כמו קטשופ,חרדל וכו' יש בהם המון נתרן וכידוע נתרן=נוזלים אתמול הלכתי לעשות קניות וראיתי קטשופ של "המותג" שעל הערכים שלו כתוב נתרן: 0.91 מ"ג האם הגיוני? הרי לקטשופ יש המון נתרן.. האם זה יכול להיות? תודה, שניר. נערך לאחרונה על ידי Snir213, 21-12-09 בשעה 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Fat bastard
|
![]() אם רשום אז כנראה שזה נכון, תבדוק לאיזה אמת מידה זה מתייחס.. מנת הגשה? 100 גרם? כפית? כף? יכול להיות שזה ישתנה בהתאם..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי
|
![]() אתה בטוח שזה 0.91 מ"ג?יש מצב שמדובר בגרמים?(ואז זה 910 מ"ג נתרן)
בכל אופן,אם זה מ"ג,בדרך כלל במוצרים נתרניים שמקצצים משמעותית את כמות הנתרן,מציינים על האריזה "דל נתרן" "ללא תוספת מלח" וכל מיני שטויות כדי שתקנה.אז אם יש לך איזה סימן כזה,אז תדע שכן יש מצב שזה מ"ג ופשוט קנית אחלה קטשופ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
וכן בדקתי טוב שזה מ"ג ולא גרם שאלתי פה כי חשבתי שיש מצב שפשוט מה שכותבים לא נכון ואני גם חיפשתי דל נתרן או לא תוספת מלח אבל לא מצאתי היה שם רק את הקטשופ שציינתי אם אתה מכיר קטשופ דל נתרן, ללא מלח אשמח אם תגיד לי את שם החברה והאם קיים מוצר כזה בכלל.. בכל אופן אני לא חושב שנוכל לדעת באמת אם מה שכתוב זה באמת ככה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה במסה באמת? אוכל כמו שצריך? אם כן אתה תעלה בנוזלים בכל מקרה, קטשופ מפגר או חסכון בנתרן בקטשופ זה לא מה שימנע את הסיפחת נוזלים לגוף, תאכל וזהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() +1234
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קטשופ טוב או לא טוב | d2idan | תזונה ותוספים | 6 | 20-07-09 23:26 |
טונה וצ'יפס עם קצת קטשופ | bbbodybuilder | תזונה ותוספים | 14 | 10-07-09 02:24 |
קטשופ | DanielP | תזונה ותוספים | 23 | 15-02-09 14:52 |
קטשופ זה טוב? | raiber | תזונה ותוספים | 11 | 07-06-08 22:06 |
קטשופ | yates3 | תזונה ותוספים | 8 | 30-04-08 13:57 |