|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 6,387
גיל:: 25
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() עשיתי לעצמי גיינר בייתי
אבקת חלבון חלב ש"ש חמאת בטנים קקאו ואוגזי מלך בבלנדר שמתי בשייקר ושמתי במקפיא כדי שיתקרר קצת ושכחתי את זה שם עכשיו זה קפא ומסקרנות ניסיתי את זה קפוא החרא הזה טעים כמו ארטיק שוקולד!!!!! בקיץ הבא אני עושה לעצמי ארטיקי חלבון איזה טעים זה!!!
__________________
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחח חזק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גאוני !
__________________
כושר טוב הכל טוב ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחח
ענק |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ואי איך שהייתי מת ככה אחרי אימון בשיא החום להוציא ארטיק חלבונים בטעם פירוק עם שוקו אחד הדברים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תן מתכון יותר מפורט אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תפרט יותר אחי, כמה גרם ש"ש?
ואיזה צבע זה אמור לצאת בער? אני רוצה לנסות, נשמע טעים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() באיזה טעם האבקה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רוב הסיכויים יצא לזה צבע של חרא xd אבל זה נשמע דווקא די טעים
__________________
I can do all things through him who Strengthens me.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 6,387
גיל:: 25
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() שני סקופים אבקת חלבון שוקו
שתי כוסות ש"ש כף חמאת בטנים חופן אגוזי מלך כפית קקאו טהור 2-2.5 כוסות חלב 7-10 קוביות קרח בלנדר כמה דקות טובותעד שזה אחיד זה גם אחלה גיינר רק שהוא מפוצץ אחושרמוטה
__________________
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 3,888
גיל:: 25
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() זה כמות לשני גיינרים בדיוק!!!
__________________
http://img193.imageshack.us/img193/7...ionalpostc.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נשמע טוב
__________________
And most importantly: Everytime you squat above parallel, Rip drowns a kitten in milk Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 6,387
גיל:: 25
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() יאפ
![]() שוגר....קצת בעייתי לך לא? אתה בad לא?
__________________
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אני לא מאמין, גיליתי שיש לי שכן אימו | ThaiB0X | פיתוח גוף-כללי | 47 | 05-02-08 00:28 |
גיליתי משהו אדיר! | shahar761 | תזונה ותוספים | 13 | 06-12-07 20:58 |
תראו מה גיליתי באחת התמונות ש zed הביא... | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 11 | 03-05-07 11:54 |