|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם אשמח לדעות, עצות וכדומה כרגע אני במסה בעצת היועץ המקצועי של ישראל בודי
המטרה הגעה למשקל 85 קילו כרגע שוקל 77 מתאמן חצי שנה אחרי הפסקות כרגע התפריט תזונה שלי נע סביבות ה2700 קלוריות יומיות אשמח לעצות ![]() חשבתי רבות אם להעלות תמונה אבל החלטתי שאם אני רוצה תוצאות וזקוק לעזרה עלי לקבל חווד מהקהילה . ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי התמונה לא ברורה בכלל ..
מה הגובה שלך ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() גובה 179-180 משקל נכון לעכשיו 77.2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() התמונה ממש לא ברורה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() חברה הנה תמונה נוספת אין לי מושג איך לערוך למעלה אז אתם מוזמנים לראות .ולהביע אני מקווה שהתמונה הזאת ברורה
http://img22.imageshack.us/img22/9613/1111um.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: בקרוב חייל
חדר כושר: קאנטרי נווה אילן
|
![]() ציטוט:
תמשיך בהשקעה באימונים ובתזונה והכל יהיה בסדר כל עוד אתה עושה את זה נכון. לא עוזר שאתה אומר כמה קלוריות סה"כ התפריט, תן פירוט יותר משמעותי שנבין מה טוב ומה לא טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אתה ממש בתחילת הדרך. כמו כן זה נראה שאתה לא ממש על אחוז נמוך. הית מציע לך קודם לחטב קצת, ואז להתחיל מסה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() תן במאסה אתה נראה גג 13%, נראה לי זאת פשוט גנטיקה מוזרה בבטן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() מה איזה לחטב, האחוז שומן שלו ממש לא 13. עזוב את זה שחסר עוד הרבה מסה, כן.
ברגע שהוא יעלה, הבטן תקבל פורפורציה שונה, אבל לא יזיק חיטוב קטן, ולהתחיל מסה רצינית מאחוז נמוך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע התמונה לא הכי ברורה שיש, אבל אני הולך לפי ההפרדות, וגם הבטן עצמה, נראית די מוזר, מצד אחד רואים שם משהו שמזכיר ריבועים מצד שני הם נראים מוזר.. אינ עדיין חושב שהוא 13%
בכל מקרה גם אם הוא יותר, אני חושב שלעשות חיטוב זה מיותר, יש לו עוד לתת ולא מעט מאסה לפני שמגיעים באמת לשלב שצריכים חיטוב, ככה אני חושב לפחות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() אין ספק שיש לו לאן עוד להתקדם. אני לא מתכוון שיעשה חיטוב רציני. אלה לרדת קצת באחוזי השומן, ואז לעלות מאחוז יותר נמוך.
במידה והוא אכל שטויות עד עכשיו ולא השקיע, אם תזונה נכונה זה אמור להיסתדר. אישית היתי מעדיף להתחיל מסה מ-10 אחוז, ולא 15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() שמע תעשה מה שהם אומרים לך, ויהיה טוב..
אגב אני מכיר אותך כאילו לא אישית, דרך חברה לשעבר.. תשאיר איי סי, או מסנג'ר אני אגיד לי מי אני אתה תדע ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() משהו כזה תאשר אותי ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() אני חושב תעשה מסה תגיעה ל 80 קילו תתחיל חיטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מצבי כרגע לאחר זמן של השקעה רבה | cono | גלריות הגולשים | 23 | 07-10-08 20:24 |
חודש במאסה :) | yorgenson | גלריות הגולשים | 17 | 01-06-08 01:18 |
תמונה|תמונה של הרגלים 4ראשי כנסו מתאמן רק חודש. | The-One | גלריות הגולשים | 21 | 30-05-08 18:53 |
כמה תמונות של לפני כרגע- חודש וחצי של מסה בינתיים. | afarsek | גלריות הגולשים | 18 | 02-04-08 15:21 |