|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי גיטרה קלאסית ואני רוצה להתחיל לנגן קצת עליה ללמוד לבד לאט לאט...אבל היא נשמעת לי ממש לא מכוונת איך אני יכול לכוון אותה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך אורגן בבית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש את הדברים האלה בקצה הגיטרה שם מכוונים לא?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא משנה כבר הצלחתי לכוון ממש טוב לבד תודה בכל זאת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יש תוכנה שמכוונת.
אם אתה עדיין צריך, תבקש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תמצא חבר עם טיונר לפעם הבאה;]
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני מעוניין לכוון גם את הגיטרה שלי, איך עשית את זה וכיוונת ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בכל מקרה תוריד את התוכנה גיטר פרו
תוכנה מצויינת ללמוד שירים, וגם להכניס שירים שאתה כתבת. וגם יש שם טיונר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() 153898643
בוא אני ישלח לך טיונר
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הנה טיונר נחמד,
http://www.gieson.com/Library/projects/utilities/tuner/ יש גם שיטות לכוון באופן ידני, אבל צריך שיהיה לפחות מיתר אחד מכוון מראש. ואפשר גם כמובן לכוון לפי nothing else matters מפני שהפתיחה של השיר זה עם 4 מיתרים פתוחים.
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לכיוון אני מסודר הצלחתי ללמוד איך לכוון וגם יש לי טיונר פשוט אין לו בטרייה עד מחר אני יקנה לו בטריה יש לי עוד כמה שאלות לחובבי הגיטרות
1)יש אתר טוב ללימוד עצמי הדרגתי? 2)אחרי כמה זמן של לימוד בקלאסית אני יכול לעבוד לחשמלית?אפשר להתחיל מלימוד על חשמלית? 3)מלימוד לבד ללא מורה אפשר להגיע לרמה גבוהה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() 1. לא מכיר אתרים כאלה, אבל אתה יכול לקנות ספרי לימוד, הם דיי יעילים. קניתי אחד כזה ללימוד עצמי על קלידים וגם אחד ללימוד עצמי על חליל, אבל זה קשה להתמיד ככה בלי מורה. התייאשתי דיי מהר.
2. אין לזה איזה שהוא חוק. זה תלוי מה אתה רוצה לנגן. אני ניגנתי על קלאסית 3 שנים לפני שקניתי חשמלית, אהבתי לנגן יצירות קלסיות, פלמנקו וכל מיני כאלה. אפשר להתחיל ישר מחשמלית, סך הכל גיטרה זאת גיטרה. העניין הוא שיותר קל לעבור מקלאסית לחשמלית מאשר לעבור מחשמלית לקלאסית. 3. עם רצון ויכולת (וכשרון) אני מאמין שאפשר לעשות כמעט הכל. זה תאכלס תלוי בך.
![]() |
![]() |
#14 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
הושעה
|
![]() לימוד ללא מורה הוא לדעתי יותר טוב מלימוד עם מורה. מנסיון, כשהפסקתי ללמוד עם מורה התחלתי להתקדם יותר. חוץ מזה, המורה לימד אותי מוזיקה מסכנה ומשעממת.
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אי אפשר להיות מוזיקאי טוב בלי מורה.
מה שאפשר לעשות בלי מורה זה לדעת לעשות מלא פוזה, לנגן שירי רוק שחוקים כאלו שכולם לומדים וללמוד אותם דרך טאבים, וגם לא בהכרח לעשות את כל זה בצורה נכונה. אם יש לך כסף תיקח מורה
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() הורדתי טאבים לשיר nothig else matters יש למישהו מושג איך אני קורא את זה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
2. אני ניגנתי חודשיים ועברתי לחשמלית, אחרי 3 שנים קניתי באס ומאז אני מנגן על באס.. כבר בערך 3 שנים שאני על באס , משמע - אין קשר לזמנים אחי.. תעשה מה שאתה מרגיש. 3. בטח - רק צריך לתרגל ולהתאמן והכל .
![]() |