|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() http://exrx.net/WeightExercises/Glut...5LegPress.html
התרגיל הזה הוא כמו סקוואט? אם לא מה ההבדל ביניהם. דבר שני אומרים שסקוואט ודדליפט הם חלק ענק מהגדילה "4. אתה חייב לבצע סקוואטים ודד ליפט, אם אתה רוצה להגיע לגבול יכולת הגדילה של הגוף. תחשוב על זה. ביצוע סקוואטים ודד ליפט מפעיל 70%-85% מכלל השרירים בגוף בתנועה אחת. כפיפות מרפקים – אולי משהו כמו 3%-5%. איזה מהם יגרום לגוף לסנטז חלבון ולהתמודד עם הצורך לגדול טוב יותר? אתה לעולם לא תמצא את הפוטנציאל גדילה שלך בלי סקוואטים ודד ליפט" אם זה הבדל כל כך גדול של 80% בין כפיפות מרפקים לסקוואט ודדליפט אז אם אני יוסיף עכשיו לתוכנית שלי סקוואט ודדליפט אני יגדל פי כמה יותר מהר? פי 10? דבר שלישי בכלל אני לא מבין. איך החזה או הידיים או הכתפיים יכולים לגדול מדדליפט וסקווטים?? או שהכוונה ב"לגדול" היא בכלל לעלייה במשקל???? תשובות דחוף תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אלו תרגילים משחררי הורמון גדילה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שזה היה בחתימה של מישהו פה אבל..
Leg Press Doesnt mean SQUAT! עבודה בסקוואט חופשי הרבה יותר אינטנסיבית מאשר לגפרסים בכל ווריאציה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אבל עדיין לג פרס הוא תרגיל לא רע אך לא תחליף לסקוואט. בתור גיוון, בתור תרגיל רביעי. בד"כ הרבה עושים את הרוטינה של סקוואט + לג פרס + כפיפת רגליים + פשיטת ברכיים, כאימון רגליים. לדעתי זה אימון הרגליים הטוב ביותר, לפחות התרגילים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עדיין לא עניתם לי על השאלות T_t
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מי שאומר שתרגיל סקוואט משחרר הורמון גדילה זה נשמע קצת לא הגיוני אבל אני לא איזה ד"ר שיכול לענות על בטוח
נגיד וזה נכון וסקוואט משפר את ההתפתחות אז אין סיבה שהתרגיל ששם למעלה לא יעשה את העבודה אין כמעט הבדלים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לי יש בעיות גב ואינני רוצה להחמיר ראותם לכן אני עושה את כל התחליפים כמו לג פרס פשיטות כפיפות הרחקות
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הנה התוכנית שלי לרגליים והיא עובדת עלי מצויין הוספתי כבר איזה 8 ס"מ לרגל ב-4 חודש סקוואט 4x6-8 לג פרס-2x8-10 פשיטת ברכיים-3x10-12 רגל אחורית גוד מורנינג-3x6-8 כפיפת ברכיים-3x8-12 תאומים-הרמת עקבים-4x8-15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() היקף סביר. אולי בגלל הגנטיקה, אולי בגלל שאתה לא עובד ב100% בכל תרגיל, אבל בשביל בן אדם ממוצע לעבוד בתוכנית כזאת באינטנסיביות גבוהה זה יותר מדי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |