|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() רציתי לדעת מה השילוב הכי טוב לקחת אחרי אימון כדי לראות תוצאות יותר מהר?
אני יודע שעדיף לאכול מסודר אבל אני לא אוכל מסודר כבר שנים וזה בעיה. בכל מקרה רציתי לדעת מה הכי טוב לקחת אחרי אימון ובשילוב עם מה כדי לקבל תוצאות? תודה מראש לעוזרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי אחרי שקראתי באתר..
הזמנתי את החלבון של אופטימום.. וקריאטין מונוהיידרט... עכשיו מישהו יכול להסביר לי איך אני צורך אותם? ובבקשה בלי תשובות של "למה הזמנת אם אתה לא מבין כלום בזה" או "סתם בזבזת כסף אחי" אם אין לכם תשובה על השאלה בבקשה אל תענו. עשיתי את מה שעשיתי אחרי חשיבה לא סתם. ואני פשוט לא צורך מספיק חלבון בארוחות שלי ואחרי אימון אני צריך לקחת את החלבון הקריאטין הבנתי שזה גורם חשוב בכל הנוגע לעליה במסת השריר... בקיצור מישהו יכול להסביר לי איך אני צורך את 2 המוצרים האלה כשהם יגיעו? וכן אני מתאמן בחדר כושר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קריאטין תקח לפני אימון ואת האבקה לוקחים לפי הצורך אם אתה ממש שחיף קח פעמיים אחד בבוקר ואחד אחרי אימון
תביא לנו נתונים ומה היעד וכמה פעמים בשבוע מתאמן זה יהיה יותר אידיאלי לתת לך תשובות |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() 74 ק"ג
1.75 מ' בן 21 מתאמן 2-3 פעמים בשבוע התחלתי לא מזמן. תמונות אין לי מצטער כי המצלמה נדפקה לי בהזדמנות אני אביא. אבל אפשר להסיק משהו מהנתונים האלה?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
דבר שני, לפי הנתונים קשה לדעת או להעריך. כמה ארוחות אתה אוכל ביום? השתמשת כבר באיזשהו תוסף? אם כן אז איזה ואיך הוא עזר לך? המטרה שלך היא לעלות בשריר או לרדת בשומן? בדר"כ מומלץ לקחת בין מנה אחת לשתיים של האבקת חלבון (תלוי בתפריט תזונה שלך) על מנת לראות תוצאות טובות מומלץ לצרוך את החלבון עם פחמימה מהירה לאחרי האימון (סוכר ענבים, תמרים, פירות יבשים וכו') כמובן שאם המטרה היא עלייה במסה חשוב לצרוך מספיק קלוריות על מנת שהגוף יוכל להתחיל להיכנס לתהליכים של בנייה. כלומר, אם אתה לא אוכל מספיק החלבון לא יעזור. בקשר לקריאטין יש כל מיני אסכולות לשימוש בו, לפי דעתי 5 גרם ביום מספיק, כלומר כפית אחת כל יום. אתה יכול לשים אותה בתוך השייק עם החלבון, או סתם מתישהו במשך היום. מה שחשוב בקריאטין הוא שהשרירים יהיו רווים בקראיטין ולכן חשוב לצרוך אותו על בסיס יומי, גם אם לא התאמנת. אם יש לך עוד שאלות אתה יכול לשאול חופשי או בטלפון שלנו גם יעזרו לך. 1599-500-590 בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה. עזרת לי מאוד.
המטרה שלי בעקרון היא לעלות בשריר.. כי אני לא ממש גדול. אני לא אומר שאני שחיף אבל הגוף שלי הוא... ממוצע כזה עם נטייה לחטוב ![]() בכל מקרה אני רוצה להוריד את האחוזי שומן המיותרים שיש לי.. לא הרבה בכלל אבל יש קצת וכמובן גם שיהיה לי על מה לבנות את השריר אז לגדול. אני קורא את המדריכים באתר ואני מקווה שאני אבין מהם משהו. ובקשר לשאלות שלך.. אני מתקשה לאכול ארוחות מסודרות.. אני אוכל משהו כמו 3-4 ארוחות ביום אבל זה לא ממש ארוחות וגם בהפרשי זמן לא מסודרים.. בגלל זה אני מקווה שהחלבון יוכל לאזן לי את זה ושאני אוכל להתחיל לאכול נכון והתוספים האלה זה הראשונים שאני לוקח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי עדיף לאכול מסודר. כלומר לאכול כל שעתיים שלוש.
לי הולך טוב נגיד 2 ארוחות גדולות, ועוד 2 עד 4 יותר קטנות. אז אולי אבקה יכולה לעזור לך, אם אין לך זמן באמת לאכול או להכין אוכל. כלומר נגיד אם אתה חייב לצאת מהבית ואתה יודע שאתה תיהיה בחוץ, לכמה שעות, אפשרי לשתות שייק, אפילו לזרוק לבלנדר פירות + פחמימה כמו שיבולת שועל או קורנפלקס. שמע זה לא כיף לאכול כל הזמן, זה נמאס מאוד מהר, לי אין הרבה גם מה לבחור לאכול, זה או אורז, או לחם, או שיבולת שועל ומבחינת חלבון או ביצה, קטוג, יוגורט, חזה עוף, או קבבים אבל בינתיים אני גודל ובהחלט רואים שינוי אצל בן אדם שמשקיע בתזונה מול בן אדם שלא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לך תקרא את המדריך למסה.
אתה מבזבז כסף לאוויר,כי אם אתה לא תהיה במאזן קלורי חיובי אתה לא תעלה גם גרם אחד של שריר,ולא משנה כמה חלבון תאכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() +1234
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
ברגע שהמסת שריר יחסית נמוכה ורוצים לחטב יהיה יותר קשה כי החילוף חומרים יותר נמוך, וגם מבחינה אסתטית אתה תרד במשקל ותראה יותר קטן (שזה לא מה שאתה רוצה). לכן מומלץ לעלות במסה ואחרי זמן מה לעשות חיטוב. יותר מסת שריר יגרור שיהיה לך חילוף חומרים יותר מהיר והחיטוב יהיה לך יותר קל, וגם בסופו אתה תראה יותר טוב. בקשר ל3-4 ארוחות, לא ממש הבנתי מה זה "ארוחה" אצלך... אבל כמו שרשמתי למעלה, החלבון לבד לא עושה את העבודה אם לא משלבים אותו עם מספיק קלוריות. הגוף שלך "שורף" קלוריות במהלך היום. אם אתה לא דואג להכניס את הקלוריות ששרפת, הגוף שלך למעשה לא מקבל מספיק אנרגיה בשביל לבנות שריר. אבקות חלבון לבד מכילות כמות כמעט אפסית של קלוריות ולכן צריך לאכול יותר. (אתה יכול להריץ חיפוש פה בפורום לדברים שאפשר להוסיף לשייק חלבון) המלצה שלי: תעשה לעצמך כלל שאתה מוסיף למה שאתה אוכל עכשיו עוד נניח 4-5 פרוסות לחם, חופן אגוזים ופשוט תשים את זה בתיק איתך ותדאג להוסיף את זה לאוכל שלך. כמובן המקרה האידיאלי זה לסדר לעצמך איזשהו תפריט קבוע על מנת שהכל יהיה מסודר. בהצלחה נערך לאחרונה על ידי יניב צוות ישראלבודי, 27-11-09 בשעה 00:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה על העזרה.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה דעתכם על השילוב הבא : | shukila | תזונה ותוספים | 1 | 25-12-08 23:02 |
איך השילוב? | Spit-Fire | אימונים | 3 | 15-05-08 12:19 |
מה דעתכם על השילוב הזה? | igor5 | תזונה ותוספים | 2 | 25-08-07 15:07 |
תגידו השילוב הזה של האבקות יתאים בשבילי ? | AkunaMatata | תזונה ותוספים | 12 | 11-05-07 22:24 |
השילוב הכי נכון ??? | שריר בתחת | אימונים | 8 | 22-12-06 17:19 |