|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי אחרי שקראתי באתר..
הזמנתי את החלבון של אופטימום.. וקריאטין מונוהיידרט... עכשיו מישהו יכול להסביר לי איך אני צורך אותם? ובבקשה בלי תשובות של "למה הזמנת אם אתה לא מבין כלום בזה" או "סתם בזבזת כסף אחי" אם אין לכם תשובה על השאלה בבקשה אל תענו. עשיתי את מה שעשיתי אחרי חשיבה לא סתם. ואני פשוט לא צורך מספיק חלבון בארוחות שלי ואחרי אימון אני צריך לקחת את החלבון הקריאטין הבנתי שזה גורם חשוב בכל הנוגע לעליה במסת השריר... בקיצור מישהו יכול להסביר לי איך אני צורך את 2 המוצרים האלה כשהם יגיעו? וכן אני מתאמן בחדר כושר. ואני מצטער שאני רושם את זה עוד פעם אבל בפעם הראשונה לא שמתי לב שפירסמתי את זה כתגובה לנושא שאני עצמי פתחתי. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה באבקת חלבון שאתה תקבל יש בפנים לפעמים צריך לחפור קצת בפנים סקופ כל סקופ שווה מנה של 24 גרם חלבון או כמה שרשום לך בקופסא אז ככה אתה לוקח סקופ אחד שם לך בשייקר מערבב עם קצת חלב/מים מערבב ושותה [אם אתה שם מים אל תשים הרבה כי אתה מאבד תטעם ויצא מגעיל]
הקריאטין אני לא יודע מה לקחת אבל אם כדורים אז זה כדור ביום או כמה שרשום לך על הקופסא אם זה באבקה 5 גרם כל יום אם אני לא טועה וגם לערבב עם מים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חלבון כמו שהמעניש אמר חח
וקריאטין לצורך העמסה 4 כפיות מטבח ביום ועם אתה לא עושה העמסה כפית מטבח ביום ואני לא ממליץ לעשות העמסה אבל זה לשיקולך |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי הקריאטין: בהעמסה התוצאות יגיעו טיפה יותר מהר, אך יהיו זהות בסופו של דבר למה שתקבל ללא ההעמסה. ההמלצה היא בארוחה שלפני האימון לערבב כפית סוכר ענבים עם 5 גרם קריאטין, ולאחר האימון עוד 5 גרם יחד עם החלבון. שיהיה בהצלחה. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() סבבה תודה רבה...
אגב את האבקת חלבון לקחת כל יום? זאת אומרת גם בימים שאני לא מתאמן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אפשרי אם אתה לא צורך מספיק חלבונים מהאוכל במהלך היום...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אתם בטוחים?
אני אשמח לקבל דעות נוספות.. לא שאני מזלזל או משהו פשוט אולי מאנשים קצת יותר מנוסים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() קריאטין,5 גרם כול יום.
(לא חובה לבצע העמסה,אתה יכול לקבל גם מכפית אחת כול יום את אותן התוצאות,אולם קצת אחרי שיטת העמסה. בשיטת העמסה הקריאטין מגיע מהר יותר אל השרירים,תבחר לך את השיטה הרצוייה). אני אישית משתמש בכף הגשה אחת כל יום וזה משפיע עליי מצויין. בנוגע לאבקת חלבון,קח 1-3 כפות הגשה ביום בהתאם לתפריט היומי שלך. בהצלחה.
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה מתכוון לכף הזאת שמגיעה עם האבקה?
וזה בסדר שאני אקח קריאטין כל יום? זה לא מזיק? קראתי על זה ואני ראיתי שיש כאלה שאומרים לקחת כל יום 5 גרם ויש כאלה שאומרים לקחת רק לפני אימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Fat bastard
|
![]() עניתי לך גם בפוסט השני שפתחת משום מה...
תשתדל לא לפתוח פוסטים כפולים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() כן אני יודע מצטער אמרתי את זה גם באחד הפוסטים שבטעות עשיתי תגובה לעצמי במקום לפתוח נושא חדש שרציתי שיראו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למיטב ידיעתי ישנם חברות שלא טורחות לשים כף הגשה בתוך הקריאטין שלהן. חוץ מזה בשיטת העמסה רצוי להפסיק אחרי 4 שבועות למיטב ידיעתי. בשיטה הרגילה של 5 גרם כול יום לא חייבים להפסיק. כמו כן חייבים לשתות מים ע"מ למנוע התייבשות,לפחות 3 ליטר.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
הזמנתי חלבון של אופטימום | Hai1900 | תזונה ותוספים | 16 | 25-10-09 01:25 |
שמעו הזמנתי אבקת חלבון ו.. | YossI822 | תזונה ותוספים | 16 | 17-01-09 15:21 |
הזמנתי קריאטין מונודהרייט של אופטמיום מי שהשתמש בזה שיכנס בבקשה. | The-One | תזונה ותוספים | 12 | 08-10-08 15:19 |
חדש פה. הזמנתי אבקת חלבון, ורציתי לדעת את דעתכם עלייה. | ClassicBody | תזונה ותוספים | 3 | 30-09-08 18:26 |
הזמנתי קריאטין | iNtro | תזונה ותוספים | 3 | 24-09-07 17:09 |