|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() התחלתי לעשות דד ליפט לפני שתי אימונים, אימון ראשון משקל ממש נמוך בשביל לתרגל תתנועה, יום אחרי קצת כאבים בגב תחתון משו סביל.
אימון שני דד ליפט במשקל סביר ויום אחרי כאבים בגב תחתון שהרגו אותי ביום הראשון, ן ויום למחרת כמעט לגמרי נעלמו. עכשיו הפסקתי עם הדד ליפט שוב למה הכאבים האלה היו בלתי נסבלים, וחזרתי לעשות את זה: http://www.exrx.net/WeightExercises/...Extension.html ושמתי לב שממש ניהיה לי קל המכשיר הזה אפילו אחרי שתי אימונים לא בעצימות גבוהה בדדליפט. עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי לחזור לעשות דדליפט בעצימות גבוהה או שזה לא שווה תכאבים וסיכון בפציעה? אגב אני בן 15 וחצי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אז פשוט לא עשיתי דד-ליפט נכון...ורגע איזה סוג בכלל עשיתה?!...סטיפ לג, פול דד, או רומני (או איך שקוראים לזה..)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה דומז לא פציעה אל תדאג..
בטח לפני שעשית את הדדליפט לא עשית תרגילים לגב תחתון מעולם.. בגלל זה השריר כואב וכואב בטירוף! בכל אופן גם אני עשיתי הפסקה של שבועיים בגלל קעקוע וכשחזרתי כאב לי רצח התחתון וההאמסטרינג וכבר חשבתי שעשיתי משהו לא נכון.. אבל יומיים זה נעלם - פציעה בגב תחתון יכולה להמשך הרבה מאוד זמן! בכל אופן אין על דדליפט אחד התרגילים של הלייף.. אל תוותר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() תאמתי עבדתי על הגב התחתון בתרגיל הזה שהבאתי למעלה אבל הוא לא איזה משו רציני שמחזק תגב..
גם כן אני מפחד מדדליפט שזה יפגע בי עוד בגדילה אני בן 15 וחצי ואני רואה אנשים פה אומרים את זה.. מה אתם ואמרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כל עוד אתה שומר על טכניקה נכונה, אין בעיה ואפילו מומלץ לבצע דד ליפט.
תתחיל ממשקלים קלים ותעלה אותם בהדרגתיות (נגיד 2.5-5 קילו כל שבוע). אל תעשה קפיצות גדולות במשקלים, כי אתה צריך לבסס קודם את הטכניקה שלך.
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() תשמע אני התחלתי עם משקל נמוך ואז העלתי קצת אבל ברגע שהעלתי זה דיי גמר לי תגב.. יכול להיות שבגלל הגב תחתון שלי היה ממש חלש אז היו לי כאבים כאלה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |