|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
נפיחון
|
![]() כמה פעמים מקסימום בשבוע צריך לאמן שריר גדול?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי בתוכנית.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מקסימום פעמיים. זה לא קשור לתוכנית, הוא שאל מה המקסימום והמקסימום זה פעמיים. 3 פעמים זה מוגזם, לדעתי רק בטן ניתן לאמן 3 פעמים בשבוע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מנוחה מינימלית מומלצת היא 48 שעות. אי לכך ובהתאם לזאת, בהנחה שאתה נח 48 שעות אחרי כל אימון, אתה יכול לעבוד על אותו שריר 3-4 פעמים בשבוע (שבוע אחד יוצא 3 פעמים, שבוע שני 4 פעמים וחוזר חלילה).
כמובן שזה תלוי בנפח האימון שלך וגם בעצימות. במקרה כזה, על נפח האימון להיות מאוד נמוך ועצימות האימון צריכה להיות בינונית-גבוהה.
![]() |
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() אוקיי אז עם כל הסיבוכים,עדיף לעשות פעמיים וזהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איזה סיבוכים?
בכל תוכנית שלא תעשה אתה תהיה חייב להתחשב בתדירות, נפח ועצימות האימון. אתה לא יכול להחזיק את שלושת המרכיבים הללו בפול ווליום. אם אתה מוריד תדירות לפעמיים בשבוע, אז אתה יכול לעלות קצת את נפח האימון.
![]() |
![]() |
#7 |
נפיחון
|
![]() בכל אופן אחים שלי,הינה תוכנית האימונים שלי..כמו שאתם יודעים אין לי אפשרות ללכת לחדר כושר אז אני מתאמן בבית.וכמובן שאני אוכל נכון {לפחות משתדל :|}..
A:חזה:שכיבות שמיכה:שיפוע שלילי סט 1 12 חזרות,שיפוע חיובי סטן 1 8 חזרות,רגיל סט 1 6 חזרות.Bench {או איך שקוראים לזה}:מוט 34 קילו 3 סטים 12 חזרות.מקבילים 3 סטים 6 חזרות. כתפיים: יד אחורית: בטן.. B:גב:מתח 2 סטים 5 חזרות,Barbell Bent-over Row {מקווה שאתם יודעים מה זה התרגיל הזה} 4 סטים 10 חזרות,טרפזים 3 סטים 12 חזרות. אמות. יד קידמית. רגליים: סקוואט:מוט 34 קילו 3 סטים 8 חזרות,3 סטים רגל אחורית 6 חזרות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() התוכנית שרשמת מבולגנת לא נוח לקרוא אותה הכל מבולגן תרשום יותר מסודר
לדוגמא A - חזה כתפים יד אחורי חזה **** **** ** כתפים **** **** וכך הלאה |
![]() |
![]() |