![]() |
#1 |
Banned
כללי:: יוסי
עוסק ב:: פיתוח גוף
|
![]() שלום,
אני לא זז בתוכנית אימונים זאת ואפילו מרגיש כצת ירידה במאסה... פולי עליון -3x8 חתירה במכונה -3x8 קרוס אובר- 8x3 משיכת מוט למעלה -8x3 משיכת מוט למטה- 8x3 מתח - מקסימום חזרות 1 סט לחיצת חזה ספסל ישר ( מול מוט ) -3x8 לחיצת חזה בשיפוע עליון ( משקוליות ) 3x8 פרפר- 3x8 פושטי ברך 3x12 כפיפת ברכיים 3x12 לאנז'ים 3x12 תאומים סמיט משין 3x12 לא רשום איך לעבוד על הידיים... עכשיו אני לא יודע איך לחלק את התוכנית הזאת ואני לא זז ולא מתקדם לשום מקום אני מתאמן 4 שנים. אשמח ותעזרו לי להוסיף \ להוריד תרגילים לסדר לי את תוכנית האימונים שתהיה אפקטיבית יותר ושלא תעבור מעל שעה ורבע... תודה רבה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() שלום חברים,
למה לא עונים? שב"ש :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() הכל ביום אחד? יומיים? שלושה? איך? כמה בשבוע? מה הנתונים שלך גובה משקל וכו' מה המשקלי עבודה שלך וכו'
חסרים הרבה נתונים. בגדול ככה או ככה הייתי אומר שזו תוכנית לא מאוזנת ומנופחת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 12 סטים רגליים? 9 סטים חזה? וכל השאר גב?
אני באמת לא מתפלא שאתה לא רואה שום שינוי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() 1. הכל ביום אחד? : לא, לא הכל ביום אחד התוכנית הזאת מחולקת ל- יום ראשון למשל אני עובד על גב, כתפיים, ויד אחורית,
2. איך? : מה השאלה? 3. כמה בשבוע? : יום א' - גב, כתפיים יד אחורית, יום ב' - חזה, רגליים, תאומים, יד קידמית יום ג' - רק יד אחורית יום ד' כמו ביום א' יום ה' כמו ביום ב' 4. מה הנתונים שלך : א. גובה - 1.71 ב. משקל - 85 ק"ג ג. כו' ? 5. מה המשקלי עבודה שלך? : צריך לברר אני לא זוכר את כולם... 6. חסרים עוד דברים, עוד נתונים אשמח לתת בכיף... במה הנתונים האלה יכולים להועיל לך? שבוע טוב בברכה, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() שלום לך,
למה אתה מתכוון? 12סטים רגליים? 9 סטים חזה? וכל השאר גב? אני באמת לא מתפלא שאתה לא רואה שום שינוי... ........ בברכה, |
![]() |
![]() |