|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() האם אבקת חלבון מי גבינה של prolab טובה מבחינת איכות החלבון והטעם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 30 כניסות ולאף אחד אין מה לומר??
נערך לאחרונה על ידי POPOIUY6Y, 12-10-09 בשעה 21:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מפקח ראשי
|
![]() כן, היא אבקה טובה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
האבקת חלבון שלהם שכרגע במבצע היא אבקת חלבון איכותית, אבל מכילה כמות לקטוז יותר גדולה מאופטימום ולאנשים עם רגישות זה עלול לעשות בעיות. במקרה ואתה מהסוג שיש להם רגישות מחלב אני ממליץ לך לערבב עם מים. אם אין לך בעיה עם הלקטוז לא אמורות להיות לך שום תופעות לוואי. אם אתה רגיש ללקטוז אתה יכול לפנות לאבקת החלבון של אופטימום שמכילה אנזימים שעוזרים לעיכול טוב יותר או לאיזופיור שפשוט פתרו את הבעיה על ידי הוצאת הלקטוז לגמרי. אני יכול להגיד לך שאישית בא אלינו לחנות ברמת גן לפני כמה ימים לקוח שברגע ששמע שפרולאב חזרו לארץ הוא ישר לקח את המוצר שלהם בגלל שהוא "חולה על השוקולד שלהם" בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |