|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1. אם אני קונה פסטרמה חזה הודו, ומשאירה בקערה עם עם מים רותחים ומחליפה אותם כמה פעמים אז שהפרוסות ממש לא מלוחות, אז בעצם אם נתפטרתי מהנתרן זה הופך למקור חלבון טוב?
2. יש חטיפי חלווה ללא סוכר, קטנים כאלה של 100 קל' לאחד, 7 שומן ורק 1 גרם שומן רווי. אבל זה לא משומשום מלא. זה מקור שומן טוב? 3. אני שונאת טונה במים, אם מוסיפים לזה 2 כפות גבינה לבנה 3% זה יוצא יותר נסבל. יש בעיה לערבוב סוגי חלבונים? אם מוסיפים כף רסק עגבניות זה בעיתי לדיאטה? 4. אפשר לבסס בתפריט חלבון בעיקר מביצים ועוף? 5. כדי לרדת באחוזי שומן צריך לאכול חלבון פי 2 גרם משקל גוף ושומן כ0.8 נכון? ואם השאר פחמימות, זה רק מירקות או גם דגנים? אם הbmr שלי 1350 בערך, זה אומר שגרעון מומלץ יוצא 850?! |
![]() |
![]() |