|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה אותו בתנור ושורף אותו, הוא נהיה קשה קריספי וטעים לי ככה... הבעיה היא שהוא מתכווץ קצת ואמא שלי אמרה לי שלא טוב לשרוף אותו כי הולכים כל הערכים.
זה נכון?
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחח הוא מתכווץ כי הוא היה במקפיא לפני והוא היה קפוא בקרח/מים שהתאדו בגלל זה זה נראה כאילו הוא נקטן
ולא מעבד שום ערכים dont worry |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי תודה
![]()
__________________
![]() |
![]() |
![]() |