|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אין שומנים "טובים" בתפריט בכלל, מה שיש זה ממוצרי חלב, ביצה ודגנים.
האם חומוס של אחלה מומלץ כמקור? זה בא עם שמן קנולה ויש מעט שומן רווי האם טחינה של אחלה מומלץ? האם חלווה ללא סוכר מומלץ? אני שמה זרעי פשתן טחון בתוך יוגורט. 2 כפות ביום זה מספיק? אני לא אוהבת אגוזים, חוץ מקשיו. ושמנים צמחיים עושים לי בחילה וצרבת. גם ממרח שקדים או בוטנים זה נחמד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חלווה זה טוב (כל עוד זה רק סומסום טחון) לגבי כל השאר לא! תקני טחינה גולמית תקחי טחימה גולמית, תוסיפי לימון,שום כתוש,מלח,פלפל,קצת מים תערבבי ויצא לך טחינה טעימה כל החומוס/טחינה שמוכרים מוכן זה לא טוב תקני שקדים/אגוזי מלך לא קלויים ותאכלי חופן ביום (10-15 יח' שקדים, או חצאי אגוזי מלך) אבוקדו זה גם פיתרון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי טחינה, זה נמס במים? מתערבב טוב? בדילול.
כמה מים מוסיפים לכף טחינה גולמית? זה עדיין יוצא מלא קל' ולא טוב לירידה אני לא אוהבת שקדים, אגוזי מלך. רק קשיו שיחסית קצת מתוק=\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה יוצא מעולה, עם קצת נסיונות זה יצא טוב בהתחלה זה מתערבב קצת קשה ואז זה נהיה טוב תנסי, טחינה גולמית חצי קילו של בארכה עולה בערך 14 ש"ח בהתחלה תשימי קצת מים ואם זה סמיך מידי תוסיפי עוד, אל תשכחי תבלינים (אחרת זה לא להיט) באמת את בחורה אני צריך ללמד אותך איך להכין אוכל ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() טחינה זה משהו שמעולם לא היה בבית, ואשכנזים לא ממש מכירים את זה.
כל מקרה אפשר לקנות חלווה ללא סוכר של בארכה? זה משומשום מלא |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן, נרשמת לח.כושר ?
תראי שאת מגיעה ל 40-50 גרם שומן ביום |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ציטוט:
אגב אני ממליץ לשים בטחינה שום+פטרוזיליה+מלח+פלפל שום(של מקרומיק תבלינים)+שמן זית+לימון לא מומלץ לפני דייט:d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() עוד לא נרשמתי. אני ארשם כאשר יתחילו הלימודים. עד אז עושה הליכות 4 או יותר פעמים בשבוע של שעה-שעתיים ביום.
מה הנזק אם לא מגיעה יותר מ5-10 גרם שומן ביום? (וכן, בדקתי) זה יכול להיות קשור למערכת חיסונית, דכאון, עור יבש, חוסר ריכוז וירידה בתפקוד קונגטיבי וחשיבה, חוסר שובע לא משנה כמה גדולה ארוחה? זה לא משהו זמני, זה שנתיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ברגע שלא צורכים מספיק שומן יש ירידה באנרגיה(משמע דיכאון,חוסר ריכוז,ירידה ברכוז וחשיבה),ישנן 3 חומצות שומן חיוניות שתפקידן שמירה על מערכת החיסון ושמירה על עור בריא,ובנוסף שומן הכרחי לספיגה של ויטמינים מסוימים( a,d,e,k לא סגור כי אני לא זוכר את החומר משהו)
וכמובן אל תשכחי שומן הוא אנטי-דלקתי וגם הכרחי כחומר בידוד ושמירה על הגוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ההורמונים צריכים שומן הפסקת המחזור, עייפות, אי ספיגה של ויטמינים ומינראלים שיכול להוביל להרבה דברים (אנמיה ועוד) |
|
![]() |
![]() |