|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי כזה שקע בחזה מה זה ?!
זה יגדל 1?! יש משהו לעשות בנידון ? אני רק מתחיל להתאמן אבל בכל זאת זה חשוב לי לדעת תודה.. תמונה : ![]() תודה לעוזרים ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גבר איפה אתה רואה שקע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גנטי.מבנה עצמות.מבנה שריר.
אין מה לעשות עם זה.תלמד לחיות עם זה.(=
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי
|
![]() זה נקרא פקטוס.
אצלך זה עוד חלש אבל יש כאלה שזה ממש מעוות את החזה. זה מום מולד,נדמה לי שאפשר לסדר את זה בניתוח,לא כל כך קל. בכל אופן,תתנחם בזה שלי יש אותו דבר רק בליטה,אומנם קטנה אבל יש כאלה שזה ממש קיצוני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אבל איפה השקע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא רואים שקע בתמונה הזאת. אבל אם זה מה שאני חושב שזה, אז יש לך pectus excavatum. תריץ את המונח הזה בגוגל ותקבל הרבה תוצאות (הרוב זה אתרים באנגלית).
גם פה בפורום היו מס' אנשים עם תופעה זהה, תריץ כאן חיפוש על זה עם המונח למעלה, או "שקע בחזה" וכו', אתה תקבל מס' אשכולות שקשורים לנושא.
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי גם כן שקע בחזה , ולפי דעתי ולפי רוב הבנות זה סקסיי חחח תנפח תחזה והבליטה תיהיה יפה אחושרמוטה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכולם ..אני לא כזה מבואס כי ראיתי פה (בישראל בודי ) מלא סוסים עם שקע כזה..לא ביג דיל..
תודה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל מקצועי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם אומרים...אז בעצם השקע הזה שיש לי בחזה זה פקטוס הזה אה
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() כשעולים במסה בחזה השקע נשאר אבל הוא פחות בולט ,היו הרבה אנשים שהיה להם את זה בתחילת דרכם ולאט לאט זה "נעלם" פשוט פחות בלט וכבר לא הפריע לעין ואפילו נהייה יפה
אין ממה להתרגש |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה טבעי ויש את זה להרבה אנשים תלוי איך הגוף בנוי לדעתי זה לא כמו המקרה בתמונה... פשוט מאוד יש לך אחוזשומן נמוך מאוד ובגלל זה הוא בולט מאוד אחי...תמשיך או יותר נכון תתחיל להתאמן חזק קדימה בהצלחה!
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() קוראים לזה בעיברית אם אני לא טועה:
"חזה סנדלרים" ויש עוד סוג "חזה יונה" בתקופה שויקטור עוד היה פה בפורום הוא היה מדבר על זה ועל איך הוא בונא את הגוף שלו כדי שזה שזה יהיה פחות בולט. אין לך את זה אחי... ככה הולכת הצורה של החזה. ד"א ויקטור נתן דוגמא פעם: "אם יש למישהו צלקת על הלחי.. זה יהיה בולט נכון? זה יפריע לא נכון? אבל אם יהיה לאותו בנאדם זין על המצח אנשים ישימו לב לשריטה?=)" עשה פה הרבה צרות הויקטור הזה איזה קטע עכשיו נזכרתי בו |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דרך אגב התכוון* ![]() ובאף אחד מהשינויים באתר אין פוטושופ הכל אמיתי... |
|
![]() |
![]() |