|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() היי לכולם
קודם כל היה אירוע מאד נחמד וראיתי הרבה אנשים טובים. לצערי לא הספקתי לדבר (האשם ברחת לי). עם חלק מהאנשים סלש לא זיהיתי. הקהל היה אותו קהל מצומצם בטירוף של פעמים קודמות. ממש זיהיתי 90 אחוז מהקהל בפנים. קצת מביש לטעמי. יש כאן הרבה מאד חבר'ה שמתעניינים ולא לוקחים את הזמן להגיע לאירוע שמחיר הכניסה שלו 60 ש"ח בלבד. רוצה לדחוף את הספורט קדימה? המינימום זה להגיע לאירוע. הנה התרשמויות קצרות: נוער: כל הכבוד לכל מי שניסה אבל... לילדים לא היה בשר. תאמינו לי חברי הפורום המכובדים מתחת לגיל 18 יכלתם לעשות מאמץ ולקחת בהליכה. משקל נמוך: היו כמה חבר'ה שנראו טוב כמו אייל שישב לידי בארוחה ועוד מבחר (סליחה שאני לא זוכר שמות), הבעיה המרכזית היא שלחבר'ה בגובה רגיל של 1.70 ומעלה במשקל של 65 70 קילו לא יכולים להיות רגליים. קטגוריית אפי: אפי עלה עם משהו כמו 5-10 קילו נוספים משנה שעברה וסומן כפייבוריט די בטוח (בקטגוריה שלו לא היתה לו תחרות). משקל כבד: האשם נציג הפורום נלחם בכבוד אבל הניסיון וזמן האימונים עושה את שלו. מישל גדול בכל פרמטר ובייחוד רגליים. overall: צמוד בין מישל לאפי, ממש צמוד. מישל כמובן בשרני יותר, רגליים מעט גדולות יותר בפרופורציה, כתפיים ומשולש יותר ברור ומרשים (מקדימה ומאחורה)... מצד שני אפי הציג אסטתיקה מדהימה ועובי מרשים. פיטנס: בחורה חמודה מאד שנראתה טוב ועשתה רוטינה יפה (ושם מילה על הסייד צ'סט ![]() guest posing: קצר, קצר בטירוף. עמית בהחלט נראה מצויין ועשה התקדמות יפה השנה אבל אני מצפה ליותר מזה בגסט פוזינג. מאסטרס: הפתעה בדמות איש שאינני מכיר (שזוף עם משקפיים ומזכיר קצת את גנדי) שנתן את הגוף האסטתי של הערב. מגיע לו ממש כל הכבוד בגילו. בשורה התחתונה תחרות מאורגנת מאד יחסית (כמובן שהשלט נשאר 200x כאשר כל שנה מוחלפת ספרה בצורה שכונתית) שעברה די חלק. רחוק מלהיות תחרות מרשימה אבל נו טוב, כל שיפור הוא לטובה. רמת מתחרים כללית: לצערי, נמוכה.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() לגבי ההערה שלך על קהילה קטנה ומצומצמת, והמילה "מביש", אני מסכים איתך במיליון אחוז, וזו אפילו לשון המעטה.
אין לי כוונה להטיף מוסר לאנשים אבל עצם זה שמתוך פורום של מאות גולשים, אפילו חמישה לא מצאו לנכון לכבד את הספורטאים הנהדרים שלנו - זה בושה וחרפה. זה מראה שרוב הגולשים פה אינם באמת אוהדים של הספורט הזה. 60 שקל זו בדיחה, אנשים מוציאים 400 שקל בכל בילוי בדיסקוטק מסריח: הסיבה היחידה היא שזה פשוט לא מעניין את הזין שלהם. מצד שני אני מצטט את חברי הטוב אנטון שאמר לי פעם: "אחי אנחנו כת - והכי טוב לנו ככה". הבנאדם פשוט צודק, כמו בעוד דברים אגב. לגבי התחרות, אני אכתוב פה עוד מעט את הרשמים שלי - בכללי היה אירוע יפה מאוד.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סוף סוף האיגוד מעלה את הספורטאים על במה מכובדת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לשם שינוי אני מסכים איתך ידידי
מהתמונות שראיתי ? אכן במה מכובדת ואשר עושה שיפורים בשנים האחרונות,אולי דבר אחד שישפר את התחרות זה תאורה הולמת (מה שלא אמור להיות הוצאה כספית גדולה מדי) שתאפשר לקהל גם לראות בצורה יותר איכותית את השייפ האמיתי של המתחרים,ותשפר את איכות הצילומים ואפילו תעזור לשיפוט הממשי בתחרות.
![]() |
#5 |
|
![]() כן, היתה במה. אולי במה שונה משנים שעברו, לא שמתי לב.
בכל אופן לא שווה ציון בשל התאורה הלא מתאימה. ההבדל המשמעותי היה מבחינת הסדר והארגון, אנשים ידעו מתי לעלות ולאיפה ובאמת הוחלפו שירים בין רוטינה אחת לשניה. זה פשוט נראה יותר טוב שזה עדיין רחוק מטוב.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
אבל איך אומרים זה ספורט ואני מקבל בענווה את התואר סגן מר ישראל למשקל כבד.אבל לכל מי שהיה בתחרות יודע שמישל קיבל את הפייט של החיים שלו ואני לא מניאק אחרת הייתי אומר לכם מה הוא אמר לי .......אז שכולם ייידעו אני פה בשביל להשאר ויש לי הרבה מאוד אוויר .....בנתיים אלון תעדכן את התואר הנוסף ותחליף בבקשה תמונה לפי ראות עינייך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
לגבי התמונות והסטטוס לצערי אני לא יכול לעזור (לא חושב שי לי הרשאות) אני אבקש ממישהו אחר ברגע שאתקל בו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
אני טס היום אז אני לא אהיה בארץ כמה ימים אנא שמרו על כבוד המתחרים שנתנו את הנשמה השנה.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
האשם עשית שיפור יוצא מהכלל לעומת שנה שעברה, נשמע כאילו המוטיבציה שלך רק עלתה בעקבות אתמול וזה מעיד על אופי חזק. כל הכבוד! הכי חשוב שתעשה עכשיו הרבה חיים, אחרי כל הסבל הזה של הדיאטה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() לקחת שני אצלם אבל אצלנו אתה ראשון ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני בטוח שהרבה היו רוצים להשתתף, כנראה שלהיחשף לעיני קהל במערומייך זה קצת קשה. תתפלאו אבל יש כאלה.
בסופו של דבר מתחרים הגיעו אפילו שהם ידעו שרווח לא ייצא להם. העיקר ההשתתפות וזה היופי שבעניין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בחייאת, ישבתי ליד המשפחה שלך שעודדה ללא הרף וניסיתי להרגיע (ככל שיכולתי) את החבר'ה של טרוני שלא הפסיקו לרגע לצעוק גם ברוטינה שלך...אבל הוא פשוט היה הרבה יותר טוב. תמשיך לעבוד ולהתקדם ובתקווה שבשנה הבאה אחרים יקטרו שהפסידו לך 'לא בצדק' ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אתה יודע שאני מעריך אותך ומכבד אותך,אבל אתה לא עושה לעצמך כבוד עם תגובות כאלו. ומישל הפסיד למישהו שהיה 20 קילו פחות ממנו ,אבל גם היה אחד המתחרים הכי טובים בקטגורייה הזאת בעשור האחרון.
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() אני לא מעריך ולא מכבד אותך ואת זה אתה יוודע אתה בא ללמד אותי על כבוד יה מטומטם טוב תשמע אני אהיה בנאאבא אני טס לכמה ימים תשתדל להגיע לשם אנחנו נדבר פנים מול פנים ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
ארבל מפרגן לך עמרי מפרגן לך ואתה תוקף את שניהם בלי שום קשר למה שאמרו. תסתכל על עצמך טוב טוב ,אתה הגעת בשייפ מצויין לתחרות. אבל הרגליים שלך חלק חלש מאד ביחס לרגליים של מישל ולכן הפסדת . ואם אתה שם את עצמך לנצח אתה תסתכל טוב על מה שאמרו פה ועל הפירגון שנתנו לך ותקח את זה לשנה הבאה.. אף אחד לא שופט אותך לרעה, אף אחד לא אמר מילה רעה עלייך ובכל זאת . אתה תוקף אנשים וקורא להם מטומטמים? האשם, תרגע... הפסדת, וזה בסדר. רק תדע להפסיד בכבוד.
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה כבר מנסה להוכיח שאפשר להצליח ולהתפרסם גם בארץ אז לפחות תנסה לא לבנות תדמית של חמום מוח בנאדם
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() אלון(dr muscle) דבר אחד שאתה שוכח לפני שאתה משמיץ את הבני נוער.
מדובר באירוע שהיה במוצאי שבת,משמע אין תחבורה ציבורית ואיך אתה מצפה מהבני נוער שלרובם אין רישיון להגיע ? |
![]() |
![]() |