ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-09-06, 16:38   #1
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

ברירת מחדל האימון שלפני העמסה

מחר יש לי העמסה ואני עושה אימון Fbw כמו שאמרו לי כאן באתר ואחריו אני מתחיל להעמיס איך אני צריך לבצע את התוכנית מבחינת חזרות\סטים האם יש הבדלים ואני צריך להוסיף סטים ולהעלות טווח חזרות כדי לרוקן גליקוגן?
Ori-Silver מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-09-06, 17:16   #2
mr popo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmr popo

זה תלוי.
אני לא רואה כל כך טעם לאימון דילול בחיטוב סטנדרטי. יספיק לך Fbw רגיל עם משהו כמו 4 סטים לשריר גדול ו-2-3 לקטן, בטווח של 6-12. אל תשכח שגם ככה המאגרים שלך לא מלאים בגלל הגירעון הקלורי.

אם אתה מחטב בעזרת Ud2 למשל (למרות שלפי השאלה שלך אני בספק), אז תאלץ לבצע אימון דילול אמיתי, שזה אומר בערך 10-12 סטים לשריר, בין 12-15 חזרות בביצוע איטי באימון Fbw. עקב מספר הסטים הגדול עדיף לחלק את האימון לשניים (יש כאלה שעושים את זה באחד, אבל למי שלא רוצה להקיא ולסבול אני ממליץ לפצל).

אתה צריך לזכור גם שסוג ההעמסה ישתנה בהתאם לאימון הדילול ולמצב הגליקוגן במאגרים. אם אתה הולך על האופציה הראשונה, אפילו העמסה של עד 5 שעות לאחר האימון תספיק לך, בעוד שבאופציה השנייה תזדקק כנראה ל24 שעות כדי להגיע לתוצאות מקסימליות.

פופו.
mr popo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-09-06, 17:39   #3
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

1)אני כרגע על 120 גרם פחממות ליום (כמות אפסית בשבילי הייתי אוכל פי 4 יותר) ועוד 350 קלוריות נשרפות לי כל יום מריצות ארוכות+אימוני משקלות אתה אומר ללכת על Fbw סטנדרטי
2)אם אני לא בחיטוב של Ud וpsmf אני עדיין חיב לבצע את העמסה לאחר אימון Fbw ?
3)אם יש לך חומר קריאה על Ud2 ו-psmf אשמח אם תשאיר איי סי קיו או מסנגר שתוכל לשלוח לי אליו
Ori-Silver מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-09-06, 03:39   #4
mr popo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmr popo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ORI-SILVER
1)אני כרגע על 120 גרם פחממות ליום (כמות אפסית בשבילי הייתי אוכל פי 4 יותר) ועוד 350 קלוריות נשרפות לי כל יום מריצות ארוכות+אימוני משקלות אתה אומר ללכת על Fbw סטנדרטי
2)אם אני לא בחיטוב של Ud וpsmf אני עדיין חיב לבצע את העמסה לאחר אימון Fbw ?
3)אם יש לך חומר קריאה על Ud2 ו-psmf אשמח אם תשאיר איי סי קיו או מסנגר שתוכל לשלוח לי אליו
1) לא ציינת את התחזוקה שלך ואת מאזן הקלורי היומי אז כל מה שרשמת לא רלוונטי. FBW עושים בכל מקרה.
2) ברור. אתה הרי רוצה לפצות על הגליקוגן שאיבדת ובנוסף אולי לגרום להיפרטרופיה בכל הגוף, לא בחלקים ממנו.
3) פשוט תקנה את הספרים. כמובן שאתה יכול להשיג את הספר בדרכים אחרות (ובחינם), אבל קצת כבוד למחבר לא יזיק.

פופו.
mr popo מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה