|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אין מכון כושר בעזור שלי ונמאס לי לנסוע בשעות הכי עמוסות(כי רק אז אני יכול)
חשבתי לעצמי יש לי חדר פנוי בבית וכל מה שאני צריך זה:כלוב סקוואט מוט משקולות ומיטה ואני מכסה בערך 90 אחוז מכל התרגילים ההכרחיים האם זה אפרי להתאמן ברצינות בבית?? מישהו יכול להפנות אותי לאתרים שמוכרים כלובים מוטות ושאר הדברים? כמה העלות של העסק הזה?< האם זה משתלם? תודה רבה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() אתה צריך
כלוב מוט אולימפי מוט w משקוליות[בינתיים תקנה 80-100 ק"ג להתחלה,אח"כ שתתחזק תקנה עוד]. משקולות ספת משקולות ואתה מסודר לא אמור לצאת לך יותר מדי |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני לא חושב שזה אמור לצאת יותר מידי אם אתה מכיר אתר שמוכר את הדברים האלה במחירים סבירים או מקום אשמח אם תציין! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תרשם למכון עדיף כבר
ציוד ביתי נורמלי בישביל שתוכל ליצור רצף של התקדמות יעלה לך מעל 3אלף שקל. רשם למכון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה צריך מוטות, פלטות, כלוב, ספה ןPowerRack ואתה מסודר
![]() |
#6 |
סמל מין
|
![]() אפשר להתאמן בבית ובחלק מהמקרים זה גם עדיף, אולי זאת הוצאה חד פעמית די גדולה 3000-4000 ש"ח אבל זה משתלם. בהצלחה!
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש המון יתרונות לאימון ביתי על מכון
זה אפילו אמור לצאת משתלם אם אתה מתאמן רציני להרבה זמן הבעיה בארץ להשיג כלוב חוץ מזה הכל לא בעיה וגם אם תמצא זה יהיה ממש יקר |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני עדיין בודק מחירים מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות כלוב של סקוואט? אני חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי כלום...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() מוט w ומשקולות יד זה דיי מיותר, ו80-100 ק"ג לא יספיקו אם הוא מתכוון לעשות דדליפט.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אם יש את מה שצריך אז אין שום בעיה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() זה יספיק לתקופה מסוימת, לפחות לחתירות ולחיצות. אבל לדדליפט צריך לפחות 150 ק"ג בשביל שתיהיה התקדמות לאורך זמן.
![]() |
#14 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() הבנתי שאם אתה עושה קנייה רצינית באביר הספורט תהיה לך הנחה לא רעה בכלל
|
![]() |
![]() |