|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה אני לא יודע אם אתם זוכרים אותי אבל עד לפני חודש וחצי הייתי מתאמן סדיר, התחלתי קורס בצבא ומאז עברו 4 שבועות ואני לא התאמנתי אפילו פעם אחת ולא רק זה, גם אכלתי מלא שטויות ונראה לי שעליתי באחוז השומן... אני לא מצליח לקום בחזרה, נהייתי בנאדם עצלן, חסר מוטיבציה , מעכשיו אני אוכל להתאמן כי אני עושה יומיות כרגע..בקיצור אני משתגע...ותגידו, אם אני חוזר ב-18:00 הבייתה איך אפשר בראש לגרום לגוף ללכת להתאמן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אני תמיד מתאמן בשעות הערב בגלל אילוצים כאלה ואחרים (וזה טיפה באסה כי המכון מפוצץ).
קיצר אחי, לדעתי המוטיבציה הכי גדולה היא המראה. תסתכל על המראה, אתה אוהב את מה שאתה רואה? במידה ולא - זה הזמן לשנות את זה!, במידה וכן - זה לא אומר שאתה צריך להזניח את זה כי מה שעולה חייב לרדת. אם התאמנת בעבר סביר להניח שיש לך ידע מסויים בתחום שאותו אתה יכול לנצל כרגע. תבנה לעצמך תוכנית אימונים שמתאימה לצרכים שלך וגם תוכנית תזונה עד כמה שאתה יכול (בגלל הצבא). בקיצור, זה הזמן לעלות על הגל. אל תוותר לעצמך ואל תחיה באשליות שאפשר להשיג איזשהן תוצאות בתחום הזה מבלי לעשות דבר! גם אם תשמש באמצעים לא חוקיים עדיין אתה חייב להשקיע מעל ומעבר. אני מציע לך לבנות תוכנית תזונה שאותה תעלה לפורום תזונה ותוספים ותוכנית אימונים שאותה תעלה לפורום אימונים, בעזרת האנשים שבפורום (ועצה שלי - תסנן תגובות!) תוכל לשפר ולשפצר את התוכניות שלך על מנת לקבל את מקס' התוצאות במינימום זמן! בהצלחה אחי, ואל תוותר לך! זכור - השעות הכי חשוכות הן רגע לפני הזריחה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי, ריגשת.
אבל אתה שומע, עם התזונה והאימונים אני אוכל להסתדר, אבל לפעמים יש לי את השאלה שהיצר הרע או איך שנקרא לג'וק הזה בראש ששואל אותי "בשביל מה לך ללכת להתאמן? מה זה יתן לך?"... או לפעמים כשיש משהו ג'אנק לאכול ואני לא מתאמן אז אני לא מהסס לאכול אותו, בא נאמר שאני גם די סטטי בכלל בחיים.. ולא נייד ולכן כושר הוא הכרח עבורי אחרת אני אהיה פדלעה..ואני כבר בדרך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אתה בעצמך הבאת את כל הסיבות שבשבילן אתה צריך להתאמן, בראש ובראש גוף בריא ולאחר מכן גוף אסטטי ויפה. אני הייתי במצב שהמקס' הליכה שלי הייתה מהמחשב למקרר ובגג לשאוורמה שהייתה ממול הבית שלי להביא לי איזה לאפה. אתה צריך לעשות לעצמך טוויסט בראש, לדעת ולהבין שאסור לך להמשיך ככה. ברגע שתכיר בזה אני בטוח שאתה תפסיק להיות עצלן ותתחיל להביא בראש במכון ![]() אל תוותר לעצמך, זה הכי חשוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה..
אחרי שבוע נעדכן אני מקווה שאני אצליח, ההתחלה היא הכי קשה... נמאס לי אבל לעבור את זה שוב, פעם שנייה שאני מפסיק... פעם שעברה זה היה לשנה... הפעם 4.5 שבועות אפשר לתקן אולי |
![]() |
![]() |