|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אתם לא מאמינים!!
הייתי עכשיו אצל דיאטנית ומה אני יגיד לכם אני פשוט מבואס תחת! רציתי שהיא תבנה לי תפריט למאסה וזה כדאי שאני יוכל להתאמן והכל ובמקום זה אני מפסיק להתאמן! היא שאלה אותי למה באתי ומה אני רוצה לעשות אמרתי לה שאני רוצה שתבני לי תפריט למאסה של +500 קלוריות כדאי שאני יוכל לעלות במאסת השריר שלי ואז אני יעשה חיטוב והיא אמרה לי זה פשוט מסוכן מה שאני עושה! היא אמרה לי שאני יכול לא לגבוה! ושאסור לי להתאמן ככה אימוני כוח כאלה שאני עושה כי זה לא טוב! בקיצור ממש התעצבנתי ואמרתי לה "מי אמר שזה פוגע בגדילה תביאי לי דוגמא" היא אמרה לי "אני לא באה להתווכח איתך אני בעלת מקצוע ואני מבינה את זה והאנשים שאתה מדבר איתם בפורום לא מבינים שה מסוכן" מה שהיא חסר זה שהיא תגיד שאבקת חלבון זה הורס את הגוף אבל היא אמרה משהו אחר שזה בסדר לקחת את זה אבל בגיל שלי (15) זה ממש לא נחוץ וזה לא עור חוץ מזה שאתם מכניסים כסף לאנשים שמוכרים את זה. בקיצור היא בנתה לי במקום תפריט למאסה תפריט לחיטוב קבלו: 12 (השעה שאני קם): קערת קורנפלקס פשוט+כוס חלב 1% שומן 16: עד שליש צלחת אורז או מגדרה או פסטה או 2 תפוחי אדמה 150 גרם של בשר ומלפפון ופלפל אחר"צ :מעדן חלב ערב: ביצה או שקשוקה או טונה+שני ירקות+עד 3 פרוסות לחם+כף שמן או 2 כפות טחינה לילה כוס קורנפלקס וכוס חלב 1% יצא 1660 קלוריות 183 גרם פחמימות 91 גרם חלבון בקיצור לא יודע מה לעשות אבא שלי אמר שאני יפסיק להתאמן ואני לא יודע למי להאמין כבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() בדיוק בגלל זה לא הולכים לדיאטניות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תשתין לה בפה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() היא מדברת שטויות אבל חשבתי שהמיתוס של האי גביהה נעלם דבר מזמן גם אצל דיאטניות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אמרתי לך לא ללכת אליה
בקיצר אל תקשיב לה היא מדברת שטויות |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה שם בנתה לך תפריט לאנורקסיה ובגלל זה גם לא הולכים לדיאטנית כאשר רוצים תפריט למאסה :d
וחוץ מזה דיאטנית ותזונאי של ספורט/ באדיבילדינג זה 2 עולמות שונים שדורשים הכשרה שונה אבל עדיין כמה שהן סתומות זה לא יאמן D:
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה רשמתי לך אתמול או שלשום (אני לא זוכר)
שהיא דיאטנית קלינית והיא שמנה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי מתוך שיעמום אני הולך לדיאטנית מהמרפאה להסתלבט עליה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() שם וכתובת של הדיאטנית בבקשה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מי הולך לדיאטנית תזונה ועוד מבקש תפריט מאסה
היית צריך ללכת לדיטאנית ספורט |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() התפקיד של דיאטנית זה בעיקר לאנשים עם בעיות כולסטרול סוכרת או סתם כאלה שרוצים להרזות
תזונאי ספורט/באדי בילדינג זה שונה ועוברים הכשרה שונה לגמרי חוץ מזה תזונאיות מדברות הרבה בולשיט תיהיה נמוך זה יפגע בך הרי ברור שהם אומרות מה שיגיד לך כל אדם ממוצע שלא מתאמן ואין לו ידע איך אומרים שאין שכל כואב לכל הגוף :d
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אולי גם תלך למורה שלך לספורט ותבקש ממנו ללמד אותך לעשות סקוואט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: 1.80/88
עוסק ב:: ברזלים!
|
![]() חחח תכלס אחי , מה חשבתה שהיא תגיד לך......
יש לישראבודי אחלה אנשי מקצוע למה שלא תנסה אותם.. מניסיון שלי! 2 פגישות עם חן סידרו לי את כל הפרופורציות ו 5 קילו של מסה נקייה... ![]() לגבי כל המיטוסים שהיא הביא לך אני לא צריך להרחיב...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() רגע משהוא לא מסתדר לי..
היא אמרה שלא תגבה אם תתאמן וכול זה.. והיא בעצה נותנת לך תפריט של 1600 ק! ממשיודע לי צריך להיות ב + קטן בגיל ההתבגרות כדי לגבוה ולהתפתח לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() תשפיך לה באוזן.
כל קשר בין דיאטניות מהסוג הזה לפיתוח גוף וספורט בכלל שואף ל-0. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() אוקי עיר כרמיאל רחוב בהגפן 6 (סתם בשביל שתראה שאני לא עובד עליכם) ציטוט:
אני לא יודע מה להגיד לכם אני ינסה לחפש עוד כמה בעלי מקצוע לשאול אותם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() זה כמו שתלך לנגר שירכיב לך תפריט...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
חח תשפיך לה באוזן חח נחנקתי
![]() |