|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן כבר כ-3 שנים בעקביות וגיליתי בעיה שמתחילה להתריד אותי.
הבעיה היא גודל היקף שריר הבייספס בין יד ליד. זה כבר התחיל להציק לי לפני שנה והתחלתי לשים לב לזה שיד ימין טיפה יותר קטנה אני מדבר על סנימטר מקסימום בהיקף, ברגע שאני עושה שרירים בשני הידיים ניתן לראות שיד ימין קטנה משמאל בערך בסנטימטר בהיקף, גם במצב קר ניתן לראות שינוי קטן בין הבייספס בידיים. אני שמאלי לכן יד שמאל היא החזקה ואני מודע לכך שיש טיפה שוני בין יד חזקה לחלשה, אני דואג לעבוד כמה שפחות על מכשירים בכדי ששתי הידיים יפיקו אותה תועלת(מודע לכך שבמכשיר בדרך כלל יד אחת עובדת יותר). התחלתי לבצע חזרה נוספת ביד הקטנה(ימין) על מנת לנסות לאזן אותה לאותה גודל של היד השניה. ניתן לומר שהשריר ביד ימין לא נראה בדיוק אותו דבר ביד שמאל, אני מתכוון לכך שהשריר כאילו פחות מתוח כמו בשמאל כאילו הוא בעל מבנה קצת שונה , יכול להיות שגנטית יש לי שריר טיפה שונה מהיד השניה? מה ניתן לעשות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() התחלת לבצע חזרה נוספת לא? ענית לעצמך גבר, תעבוד על היד החלשה חזק יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בני אדם לא נולדים מושלמים ומשורטטים במדוייק.
צד שמאל של הגוף הוא לא אותו דבר כמו צד ימין. אצל כל האנשים, היד הדומיננטית גדולה יותר מהיד השנייה. נולדים עם זה, אחי. אל תדאג. אתה יכול להמשיך במה שאתה עושה. זה בסדר, אבל רק שתדע שככה זה אצל בני אדם. אצלי בידיים הבייספס לא נראה אותו דבר. למשל... הבייספס הימני שלי נראה יותר ארוך מהבייספס השמאלי (שנגמר בנקודה שהבייספס הימני שלי עוד ממשיך). |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בעיה בשרירי חזה | Audi | אימונים | 1 | 09-11-11 16:48 |
כאבים בשרירי הצוואר בעת אימון | bigwave1 | אימונים | 2 | 28-09-11 23:12 |
בעייה בשרירי החזה | פאוור | אימונים | 14 | 09-08-08 16:34 |
בעיה בשרירי החזה. | Apocalipsa | אימונים | 10 | 28-03-08 12:50 |