|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו אתם מצליחים לטחון את השיבולת שועל ממש ולעשות את זה כמו מים או לפחות שלא יצא כמו עיסה כזאת?
אני עושה 5 דקות עם המיקסר ברצף ועדיין זה נישאר סמיך |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ככה זה... זה סופג את הנוזלים והופך לעיסה כזאת אי אפשר לשנות את זה...
__________________
באדיבילדינג זה לא תחביב, זו מחלה נפשית. Eitan Davidovich מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט. עוזר גם בפייסבוק. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז איך עושים את זה אכיל? אני לא מבקש טעים..רק שיהיה אכיל..
אני שם חלב,שיבולת שועל,דבש..שם במיקורגל 1 וחצי ואז טוחן בבלנדר ואוכל את זה וזה קשה לאכול את זה כי זה ממש לא טעים..איך אתם אוכלים את זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה המאכל...אי אפשר לשנות את המרקם הדייסתי שלו ככה זה...
__________________
באדיבילדינג זה לא תחביב, זו מחלה נפשית. Eitan Davidovich מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט. עוזר גם בפייסבוק. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה בדיוק כמוך...לפעמים מוסיף בננה..
רק שלא מחמם פשוט אוכל ככה כמו דגנים....לי זה טעים =] ש"ש + דבש + בננה + חלב
__________________
![]() "Train Smart > Eat Right > Sleep 10 Hours a Day" .....Jay Cutler |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() תעשה על הגז אולי שמרתיחים יש תעם אחר
__________________
mmm |
![]() |
![]() |