|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ביום ראשון התחלתי לעשות בנץ' פרס ולקחתי את ה-90 קילו וסיימתי סט בלי בעיה אבל הרגשתי איזו הרגשה מוזרה בכתף אז אמרתי חפיף לא נורא וכשלקחתי 100 הרגשתי בחזרה הראשונה שהתפוצצה לי כתף ימין פשוט כאילו נמתח שריר או משהו ולא יכולתי לסיים חזרה. אימון שעבר ביום שלישי הלכתי ועבדתי כמעט בכל התרגילים עם משקלי עבודה נמוכים מהרגיל. בבנץ' פרס של 90 קילו כבר כאב לי מאוד ולא יכולתי לסיים 2 חזרות עם הכאב הזה וגם בכתפיים שאני עובד עם משקולות של 34-37 קילו הצלחתי 27 עם כאבים... השאלה שלי היא איך אני מחליט אם עדיף לי לנוח שבוע שבועיים או ללכת להתאמן עם משקלים נמוכים יותר? תודה. (אני כרגע מעדיף להתאמן עם משקלים נמוכים כי אני בחיטוב ואני מפחד לאבד שריר. או שאולי אתם חושבים שאני צריך לעבור לנייטראלי ולנוח?)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לישון,לאכול,לישון כבר אמרתי?
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() זה לא שאת הולך להתחרות במר אולימפיה...
וגם לא שאתה הולך להתחרות בכלל (נכון?..) אז למה להמשיך להתאמן אם כואב לך? הגוף אומר לך די! אני צריך מנוחה! תלמד להקשיב לו. (אם לא הבנת- תנוח לפחות שבוע). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני בכל זאת מעדיף לעשות עוד 1-2 אימונים ולבדוק, אולי זה יעבור דיי מהר ואני לא אצטרך בכלל מנוחה. בכל מקרה היום וביום ראשון אני הולך להתאמן עם משקלים נמוכים ונראה איך יהיה אם אני ארגיש אותו דבר כמו ביום שלישי אז אני אעשה מנוחה ואולי אלך לרופא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כדאי לי ללכת לרופא? אחרי האימון של היום החלטתי לעשות רק תרגילים שאני לא מרגיש בהם את הכאב. כלומר אני מפסיק לעשות בנץ' פרס (לא מצאתי תחליף טוב בינתיים) ואותו דבר לגבי הכתפיים. ביד האחורית במקום מקבילים אני עושה פשיטה בקרוס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אני בדלקת שהייתה לי בשתי הכתפיים אימנתי רק פלג גוף תחתון בגלל שפלג גוף עליון כאב בכל תרגיל ככה שלא יודע אבל אני לא חושב שזה רעיו טוב לאמן חלקים שהכתף משתתפת בהם אולי רק ידיים אבל לפי מה שאני מבין אתה לא דוגל באימוני ידיים :d כל מקרה אחי לך לרופא לא ניראה לי שהוא יגיד לך משהו שונה ממה שאמרו לך פה שפשוט צריך לנוח ולתת מנוחה אבל בכל מקרה תלך!!!
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחיי מה אתה בכלל חושב אם ללכת לאימון או לא?.
אם כואב לך פשוט שאר בבית ותוותר על האימון. אם כואב סימן שיש לזה סיבה. סתם אתה יכול לגרום לפציעה חמורה יותר. הכי טוב לך לרופא שיאבחן את זה. אם הרופא בעצמו אחרי בדיקה אומר לך שאלו סתם כאבים ואתה יכול לחזור להתאמן תחזור. אם הוא אומר לך שיש בעיה,עצור את האימונים. קודם כל הבריאאות אחרי זה אימונים. אלא אם כן אתה מתכונן למר אולימפיה.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אל תשחק עם הגוף שלך אתה תתגרה בו ואתה יכול לגרום סתם לפציעה יותר קשה ..
תעשה מנוחה ותילך להיבדק אצל רופא חבל סתם לשחק עם הגוף אחי..תלמד להקשיב לגוף שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי אתם קיצוניים מדי. נכון שכדאי להבדק אצל רופא וכנראה אני אלך שבוע הבא אבל אני לא מוצא סיבה לא לאמן רגליים, לעשות מתח, יד קדמית ועוד כמה תרגילים שאני לא מרגיש בהם את הכתף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עזוב אותך,שבוע בלי אימונים זה לא מה שיהרוס אותך. לך לרופא,זה דבר ראשון. מקווה שתחלים במהרה אחי ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() וואי Max75kg ו- JAGA_JAGA, למה אתם מצוטטים כל הודעה שלפניכם?
מה אתם מפחדים שהשני יערוך? נו באמת זה לא איזה פורום מפוקפק כמו קומי קומי וחבריו.. בכיף! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() זה מציק, סתם תופס מקום...
פשוט אין צורך לצטט הודעה מעליך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה גם אם הפציעה קלה זה מסוכן לפתח אותה וגם ככה אתה בחיטוב אז הגוף רגיש יותר. אל תתאמן ככה שבוע שבועיים ותהיה בניטרלי..אח"כ תחזור לאימונים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אלה לא משקלים כבדים אלה משקלים רגילים שאני עובד איתם... בכל מקרה עשיתי הפסקה גם בגלל פציעה אחרת שיש לי אני חושב שתקופה לא קצרה תצא לי בלי אימונים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי היה את זה אלחתי לאורטופד ו יש לי דלקת חמורה...
לא יכול לעשות עכשיו כלום באססהההה... |
![]() |
![]() |