|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
|
![]() טוב אז בניתי תפריט למסה תגידו מה אפשר לשפר:
נתונים - משקל 47.2 גובה 158 bmr אחרי הכפלה 1700 בוקר ארבעים גרם קורנפלקס + כוס חלב + פרוסת לחם 10 סנדוויץ' עם חמאת בוטנים + כוס חלב צהריים (שעתיים לפני אימון) אורז / פסטה / קוסקוס 150 ~ 200 ג' +חזה עוף 200 ג' ופרי ביניים (חצי שעה לפני אימון) בננה אחרי אימון 5 תמרים וקופסאת טונה בשמן זית +יוגורט ערב שאריות מהצהריים 100ג' מכל אחד / סנדוויץ' פסטרמה לילה ארבעים גרם קורנפלקס + כוס חלב + יוגורט וכף שמן זית ערכים סופיים קלוריות 2320 חלבון 150 שומן 66 פחמימות 265 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פנק את עצמך בירקות....מה קרה לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא הכנסתי ירקות אבל בכללי יש איזה סלט או איזה משהו... ובסנדויץ פסטרמה יש ירקות.... אבל התפריט עצמו טוב?
שומנים?פחמימות??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אז אתה צריך גם לצין אותו בחישוב, זה יעלה את ערך הפחממות שלך לפחות ב 15 גר'.
הערכים סבירים ביותר. רמת השומן די גבולית כך שתנסה לשמור על הרמה הזאת ככול שתתקדם ואולי אף תנסה להקטין אותה על חשבון הפחממות. מבחינת הארוחות אני אישית חסיד של ארוחה טובה אחרי האימון המבוססת בעיקר על פחממות בשילוב חלבון ולא להפך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני צריך להעלות פחמימות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() הנתונים שלך כ"כ זהים לנתונים שלי..הכל!אני גם 158,שוקל 47.5,בן 15..זה ממש נדיררררר!
בכל מקרה אני גם במאסה,ואני מגיע ליותר קלוריות עם התפריט שלי,ומניסיון אני אומר לך שעם 2300 קלוריות קשה לעלות כמו שצריך..במיוחד שמתאמנים אינטנסיבי במכון..תוסיף קלוריות אחי,תוריד בערך 15-30 ג' חלבון,תוסיף פחמימות,פרוסות לחם..או כל מאפה שאתה יכול להכניס,תוסיף גם איזה 0.5 ליטר חלב ,כל כוס חלב זה 130 קלוריות בערך.מקור מצוין לקלוריוות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני יורויד מהחזה עוף בארוחת ערב ויוסיף לחם אחרי אימון... זה יספיק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תוריד חלב, תוסיף שיבול שועל
|
![]() |
![]() |
![]() |