|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם ! ערב טוב .
אני מאוד מאוד אשמח אם מישהו יסכים בבקשה להכין לי תפריט תזונה למאסה.. פרטים - בן 14.5 , 1.64-5 ,45-47 קילו. תודה לעוזרים ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תקרא תמאמר שיש פה, עדיף שגם תבין דברים בסיסיים מאשר שמישהו יבוא לכתוב לך וזהו, סה"כ הבסיס זה להתאמן חזק ולאכול טוב, וכמובן לנוח. בכל מקרה אתה צעיר, תקופה שאתה מתפתח, אם תתאמן חזק, תשקיע ותאכל טוב אתה תגדל, אל תספור קלוריות.
בוקר: קערה של מולטי צ'יריוס/קורנפלקס + 2 כוסות חלב 1% + חופן שקדים/אגוזים ביניים: סנדוויץ' עם כף חמאת בוטנים + כוס חלב + ירק או 2 צהריים: מנת חזה עוף (אחרי בישול) משהו בסיגנון 120 גרם + צלחת אורז/פתיתים/קוסקוס/פסטה (גם משהו בסגנון ה 250 גרם) + 2-3 ירקות -בהנחה שאתה מתאמן פה- אחרי אימון: 2 בננות + גביע יוגורט 0% ערב: תפו"א מבושל (נגיד 250 גרם) או 3 פרוסות לחם מחיטה מלאה + כף שמן זית + קופסאת טונה + 2 ירקות ביום בלי אימון תוריד תבננות והיוגורט ותאכל נגיד עוד סנדוויץ' עם פסטרמה, טחינה וירקות. הריי לך תפריט מסה, תאמין לי שאתה תעלה איתו יופי טופי אם תאכל לפיו ותאכל טוב. נערך לאחרונה על ידי xpl1, 21-07-09 בשעה 15:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: בישול
חדר כושר: חדר כושר צבא
|
![]() ציטוט:
וכמו החזה עוף אפשר לאכול גם פרגית או משו שקשור לעוף נכון ?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כה אחי העיקר שיכנס לך בערכים .. תלמד לגוון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^
|
![]() תן לי לתת לך שיטה שעוזרת לי ותשתמש אם אתה רוצה.
תחשב כמה אתה צריך מבחינת קלוריות (תחפש בנעוץ מחשבון bmr את התוצאה מכפילים ב 1.2). תחלק את זה ל5. זה מה שאתה רוצה בכל ארוחה. לגבי ההרכב, תלוי בכמה אתה נוטה להשמין, אבל בגדול היחס צריך להיות משהו כמו 30:55:15 (שומן/פחמימה/חלבון) בגרם פחמימה או חלבון 4 קל' בגרם שומן 5 קל'. ואז כל ארוחה לגופה אתה מרכיב. פחמימה מספגטי או מלחם או מאורז שתספק את הפחמימה שחישבת שצריך בארוחה, חלבון מעוף אבקה או גבינה או טונה וכו'. כמה דברים נוספים: אתה חייב לקרוא את המדריך המלא לעליה במאסה. שומן ממקור חי פחות טוב. נסה לכלול שומנים מהמקורות הבאים שעשירים באומגה 3 :שמן קנולה בכבישה קרה, שמן זית, טחינה שמן פשתן. לאחר האימון: פחמימה מהירה במקרה שלך , 35 גרם (למשל 60 גרם פרי). קרא את המאמר תזונה לפני ואחרי אימון (למרות שלא אהבתי אותו כל כך). |
![]() |
![]() |